اشکنه آلبالو یکی از غذاهای خوشمزه و مقوی است که با طعم خوشایند خود میتواند هر کسی را مجذوب کند. به ویژه در فصل تابستان، این غذا میتواند یک وعده غذایی دلچسب و خنک باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه اشکنه آلبالو را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه اشکنه آلبالو
- آلبالو: 500 گرم
- شکر : به میزان دلخواه
- پیاز: 3 عدد
- روغن مایع : به میزان لازم
- شنبلیله خشک: 1 قاشق سوپخوری
- تخم مرغ: 4 عدد
- آرد گندم: 2 قاشق سوپخوری
- زردچوبه: 1 قاشق سوپخوری
- فلفل و نمک به میزان لازم
طرز تهیه اشکنه آلبالو:
- یک قابلمه مناسب بردارید و پیاز نگینی خرد شده را در قابلمه با مقداری روغن روی حرارت متوسط تفت دهید تا طلایی شود.
- در این مرحله آرد و شنبلیله خشک را به قابلمه اضافه کنید و با پیاز سرخ شده تفت دهید سپس مقداری زردچوبه اضافه کنید و دوباره تفت دهید.
- حال به مواد 3 تا 4 لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت جوش بخورد.
- وقتی آب جوشید نمک و فلفل را اضافه کنید.
- سپس تخممرغها را در ظرفی جداگانه بشکنید و با چنگال هم بزنید و به مواد در حال جوش اضافه کنید و هم بزنید تا تخممرغها سفت شوند. در آخر آلبالوی هستهگیری شده را به مواد اضافه کنید و وقتی آلبالو پخت مقداری شکر اضافه کنید.
- اشکنه شما آماده است. در ظرف سرو بکشید و با نان سرو کنید.
خواص آلبالو
- آلبالو به علت داشتن مقادیر زیاد پتاسیم باعث کاهش فشار خون.
- آلبالو باعث افزایش ادرار میشود و به دفع سنگ کلیه و پاکسازی کلیه کمک میکند.
- آلبالو به علت دارا بودن مقدار زیادی فیبر به کاهش وزن کمک میکند.
- آلبالو دارای ویتامین A است و به بهبود بینایی کمک میکند.
- مصرف روزانه آب آلبالو میتواند باعث جوانسازی پوست شود و جوش و آکنه را درمان میکند.
- آلبالو مقدار اسید اوریک بدن را کاهش میدهد و برای بیماری نقرس مفید است.
- ویتامین C موجود در آلبالو باعث افزایش سیستم ایمنی بدن میشود.
- آلبالو به درمان بیخوابی کمک میکند.
ارسال دیدگاه