اشترودل / طرز تهیه اشترودل خوشمزه با گوشت و قارچ

چهارشنبه 18 فروردین 1400 آشپزی
eshterodel

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای تهیه اشترودل گوشت و قارچ

2-طرز تهیه اشترودل گوشت و قارچ

اشترودل

اشترودل نوعی غذای خوشمزه بین المللی  است.  اشترودل  بسته به مواد میانی هم به عنوان غذای اصلی و هم به شکل دسر تهیه می شود. با طرز تهیه اشترودل گوشت و قارچ با ما همراه باشید در بخش آشپزی  مجله دایان طرز تهیه  سمبوسه مرغ و پیتزا آمریکایی و دونات سبزیجات را ببینید

اشترودل

اشترودل

مواد لازم برای تهیه اشترودل گوشت و قارچ

  1.  خمیر مایه:1 قاشق چای خوری
  2. شکر: 1قاشق چای خوری
  3. تخم مرغ: 2 عدد
  4.  روغن مایع: 120 گرم
  5.  نمک:1/2 قاشق چایخوری
  6. آرد : به مقدار لازم
  7. روغن :به مقدار لازم
  8.  گوشت چرخ شده: 200 گرم
  9.  قارچ خرد شده: 1 پیمانه
  10.  رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
  11.  جعفری: به میزان لازم
  12.  پنیر پیتزا: 2 قاشق غذاخوری
  13. آب ولرم: 1 لیوان
  14. نمک و فلفل به مقدار لازم

 

اشترودل

اشترو دل

طرز تهیه اشترودل گوشت و قارچ

  • برای تهیه اشترودل گوشت و قارچ ابتدا خمیر اشترودل را تهیه می کنیم .  یک لیوان آب ولرم و   شکر و خمیر مایه را در ظرفی  نسبتا بزرگ ریخته و  مخلوط می کنیم. و روی ظرف را پوشانده 10 دقیقه صبر می کنیم تا خمیر مایع پف کند و عمل آید .
  • بعد ۲ عدد تخم مرغ و روغن مایع را به  کاسه  اضافه می کنیم و ترکیب را خوب هم می زنیم و آرد  الک شده را به تدریج  اضافه می کنیم.  آرد را نا جای  اضافه می کنیم که خمیر  به دست  نچسبد. سپس به میزان لازم  نمک و فلفل را به خمیر اضافه می کنیم و روی آن را با یک پارچه می پوشانیم و خمیر را در جای گرم قرار می دهیم تا  حجم خمیر دو برابر شود .
  •  نا خمیر آماده می شود  مایه میانی اشترودل را آماده می کنیم.  یک عدد پیاز را شسته و  نگینی خرد می کنیم و  در ماهی تابه با روغن تفت می دهیم تا  طلایی شود.
  • سپس گوشت چرخ کرده را به ماهیتابه اضافه می کنیم و  تفت می دهیم  رب گوجه را نیز اضافه کرده و تفت میدهیم ، نمک و ادویه و فلفل به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم تا گوشت پخته و آب آن جمع شود.
  •  قارچ را ورقه ای خرد می کنیم ودر داخل ماهیتابه جداگانه با  روغن  تفت می دهیم تا سرخ  شود. سپس به  گوشت و پیاز اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم.
  • کمی جعفری خرد شده را به ترکیب گوشت اضافه کرده و مواد را مخلوط می کنیم. نمک و ادویه ترکیب را چک کنید . اکنون مایه میانی اشترودل آماده است. کنار می گذاریم تا خنک شود.
  •  خمیر آماده شده را کمی ورز می دهیم تا پف آن گرفته شود .
  • بر روی یک سطح آرد پاشید و با وردنه خمیر را باز می کنیم . خمیر را به شکل مستطیل در   آورده  و مایه اشترودل آماده شده را به همراه با پنیر پیتزا در وسط خمیر می ریزیم و دو طرف دیگر خمیر را  برش می دهیم  مثل عکس اشترودل را می بپیچیم
  • فر را از ۲۰ دقیقه قبل روی درجه حرارت ۱۸۰ درجه روشن می کنیم تا گرم شود .  روی خمیری اشترودل  پیچیده شده با برس کمی  زرده تخم مرع و زعفران  رومال کرده  و در صورت تمایل کنجد یا سیاه دانه  می پاشیم و آن را در سینی فر چرب شده  قرار می دهیم. و در فر به مدت 30 دقیقه   می پزیم سپس آن را از فر خارج می کنیم و در یک ظرف مناسب با سس کچاپ  سرو می کنیم

 

khoreshe kangar

خورش کنگر/ طرز تهیه خورش کنگر خوشمزه شیرازی

kaek ananas

کیک آناناس/ طرز تهیه کیک آناناس خوشمزه و بی نظیر

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi