فهرست مطالب:
1-مواد لازم برای تهیه اسپرینگ رول مرغ
اسپرینگ رول مرغ غذای آسیایی خوشمزه است و غذاهای آسیایی در سراسر جهان طرفداران زیادی دارند، اسپرینگ رول در شمال و شرق آسیا تهیه میشود. در هر منطقه مواد مختلفی داخل خمیر آن گذاشته میشود بنابراین انواع بسیار زیادی دارد. این پیشغذای خوشمزه بسیار سالم و مقوی است وبسیار مناسب برای تولد و مهمانی های دوستانه است در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه اسپرینگ رول مرغ با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه اسپرینگ رول مرغ
مواد لازم (برای ۳ الی ۴ نفر)
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
- فیله مرغ پخته شده:۲۰۰ گرم
- قارچ:۴ عدد
- سس سویا :۱ قاشق غذاخوری
- زنجبیل رنده شده:۱ قاشق غذاخوری
- پیاز:دو عدد بزرگ
- هویج:۱ عدد کوچک
- نمک و فلفل:به مقدار لازم
- خمیر یوفکا:۱۶ عدد
- زرده تخم مرغ:۱ عدد
بیشتر بخوانید:طرز تهیه دونات مرغ
طرز تهیه اسپرینگ رول مرغ
- برای تهیه اسپرینگ رول مرغ ابتدا مواد میانی را تهیه کنید .
- در یک تابه کمی روغن زیتون بریزید؛ یک پیاز رانگینی خرد کنید و در تابه سرخ کنید تا طلایی شود .سپس فیله مرغ پخته و ریش شده را به آن اضافه کنید و آنها با هم را تفت دهید.
- پس از ۳-۴ دقیقه سویا سس و قارچ را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا موا با هم مخلوط شود.سپس حرارت را خاموش کنید و صبر کنید تا مواد کمی خنک شوند.
- زنجبیل رنده شده، پیاز خرد شده و هویج ریز خرد شده را در یک کاسه بریزید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید؛ سپس این مواد را به مخلوط مرغ و قارچ اضافه کنید ومواد را خوب با هم مخلوط کنید، آن را بچشید و نمک و فلفل آن را تنظیم کنید.
- خمیر یوفکا را روی یک سطح صاف پهن کنید. در حین کار کردن با خمیر یوفکا بقیه آن را د رپلاستیک قرار دهید تا خشک نشود .کمی از مواد آماده شده را روی خمیر بریزید و آن را لوله کنید.
- کف سینی فر را چرب کنید و خمیرهای لوله شده را روی آن بچینید.زرده تخم مرغ زده شده را با یک قلمو روی رولها بمالید.
- سینی را به مدت ۴۰ دقیقه داخل فری که از قبل با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید.
اسپرینگ رول شما آماده سرو است. میتوانید آن را با کمی سس در سینی مزه بچینید.
نکته:
برای مواد میانی خمیر، از مواد دیگری مانند گوشت، سوسیس، کالباس و … هم میتوانید استفاده کنید و رولها را میتوانید در روغن هم سرخ کنید.
ارسال دیدگاه