اسپرینگ رول مرغ پیش غذای خوشمزه+طرز تهیه

پنج شنبه، ۹ مرداد ۱۳۹۹ آشپزی

غذاهای آسیایی در سراسر جهان طرفداران زیادی دارند، اسپرینگ رول در شمال و شرق آسیا تهیه می‌شود. در هر منطقه مواد مختلفی داخل خمیر آن گذاشته می‌شود بنابراین انواع بسیار زیادی دارد. این پیش‌غذای خوشمزه بسیار سالم و مقوی است و درست کردن آن هم ساده است. تهیه کنید و کنار خانواده لذت ببرید.

. اسپرینگ رول مرغ

مواد لازم (برای ۳ الی ۴ نفر)
روغن زیتون
۱ قاشق غذاخوری
فیله مرغ پخته شده
۲۰۰ گرم
قارچ
۴ عدد
سس سویا
۱ قاشق غذاخوری
زنجبیل رنده شده
۱ قاشق غذاخوری
پیاز
دو عدد بزرگ
هویج
۱ عدد  کوچک
نمک و فلفل
به مقدار لازم
خمیر یوفکا
۱۶ عدد
زرده تخم مرغ
۱ عدد

بیشتر بخوانید:طرز تهیه دونات مرغ

اسپرینگ رول مرغ

طرز  تهیه 

  1. در یک تابه کمی روغن زیتون بریزید؛ پیاز رانگینی خرد کنید و در تابه سرخ کنید.
  2. وقتی پیاز کمی نرم و طلایی شد فیله مرغ پخته و ریش شده را به آن اضافه کنید و آن‌ها را تفت دهید.
  3. پس از ۳-۴ دقیقه سویا سس و قارچ را به مواد اضافه کرده  و خوب آن را مخلوط کنید.
  4. سپس حرارت را خاموش کنید و صبر کنید تا مواد کمی خنک شوند.
  5. زنجبیل رنده شده، پیاز خرد شده و هویج ریز خرد شده  را در یک کاسه بریزید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید؛ سپس این مواد را به مخلوط مرغ و قارچ اضافه کنید.
  6. مواد را خوب با هم مخلوط کنید، آن را بچشید و نمک و فلفل آن را تنظیم کنید.
  7. خمیر یوفکا را روی یک سطح صاف پهن کنید.
  8. کمی از مواد آماده شده را روی خمیر بریزید و آن را لوله کنید.
  9. کف سینی فر را چرب کنید و خمیر‌های لوله شده را روی آن بچینید.
  10. زرده تخم مرغ زده شده را با یک قلمو روی رول‌ها بمالید.
  11. سینی را به مدت ۴۰ دقیقه داخل فری که از قبل با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید.
  12. اسپرینگ رول شما آماده سرو است. می‌توانید آن را با کمی سس در سینی مزه بچینید.

نکته:

برای مواد میانی خمیر، از مواد دیگری مانند گوشت، سوسیس، کالباس و … هم می‌توانید استفاده کنید و رول‌ها را می‌توانید در روغن هم سرخ کنید.

رولت اسفناج، پنیر و ژامبون + طرز تهیه

از ادویه های مفید آشپزخانه غافل نشوید

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا