اسپرینگ رول مرغ غذای آسیایی خوشمزهای است که در شمال و شرق آسیا تهیه میشود. این پیشغذای خوشمزه به خاطر تنوع در مواد اولیه و طعم عالیاش، طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد. در این مقاله با طرز تهیه اسپرینگ رول مرغ آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه اسپرینگ رول مرغ (برای ۳ الی ۴ نفر):
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
- فیله مرغ پخته شده: ۲۰۰ گرم
- قارچ: ۴ عدد
- سس سویا: ۱ قاشق غذاخوری
- زنجبیل رنده شده: ۱ قاشق غذاخوری
- پیاز: دو عدد بزرگ
- هویج: ۱ عدد کوچک
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- خمیر یوفکا: ۱۶ عدد
- زرده تخم مرغ: ۱ عدد
طرز تهیه اسپرینگ رول مرغ:
- برای تهیه اسپرینگ رول مرغ ابتدا مواد میانی را تهیه کنید.
- در یک تابه کمی روغن زیتون بریزید؛ یک پیاز را خرد کنید و در تابه سرخ کنید تا طلایی شود. سپس فیله مرغ پخته و ریش شده را به آن اضافه کنید و آنها را با هم تفت دهید.
- پس از ۳-۴ دقیقه، سس سویا و قارچ را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شود. سپس حرارت را خاموش کنید و صبر کنید تا مواد کمی خنک شوند.
- زنجبیل رنده شده، پیاز خرد شده و هویج ریز خرد شده را در یک کاسه بریزید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید؛ سپس این مواد را به مخلوط مرغ و قارچ اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. سپس نمک و فلفل را تنظیم کنید.
- خمیر یوفکا را روی یک سطح صاف پهن کنید. در حین کار کردن با خمیر یوفکا، بقیه آن را در پلاستیک قرار دهید تا خشک نشود. کمی از مواد آماده شده را روی خمیر بریزید و آن را لوله کنید.
- کف سینی فر را چرب کنید و خمیرهای لوله شده را روی آن بچینید. زرده تخم مرغ زده شده را با یک قلمو روی رولها بمالید.
- سینی را به مدت ۴۰ دقیقه داخل فری که از قبل با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم شده، قرار دهید. اسپرینگ رول شما آماده سرو است.
نکته:
برای مواد میانی خمیر، از مواد دیگری مانند گوشت، سوسیس، کالباس و … هم میتوانید استفاده کنید و رولها را میتوانید در روغن هم سرخ کنید.
ارسال دیدگاه