اسپرینگ رول سبزیجات
اسپرینگ رول سبزیجات یک غذای سبک و سالم است که در آن سبزیجات مختلفی مانند خیار، هویج، فلفل دلمهای، کاهو و انواع دیگر از سبزیجات به همراه نان برشته شده و گاهی هم پنیر و مرغ یا ماهی ترشی به صورت رول شده و سرو میشود. این غذا دارای کمترین مقدار چربی و کالری است و بسیار مناسب برای رژیم غذایی و کاهش وزن است. همچنین، این غذا حاوی مواد مغذی مهمی مانند فیبر، ویتامینها و مواد معدنی است که برای حفظ سلامتی بدن بسیار حائز اهمیت است.
مواد لازم اسپرینگ رول سبزیجات
- قارچ 80 گرم
- روغن گیاهی۱ لیتر
- کلمسبز۲۰۰ گرم
- هویج۱ عدد
- پیازچه۳ عدد
- زنجبیل۱ تکه
- فلفل چیلی قرمز۱ عدد
- ریحان۱ دسته
- گشنیز۱ دسته
- رشته ورمیشل۵۰ گرم
- روغن کنجد۲۰ میلی لیتر
- جوانه گندم۷۵ گرم
- بادام زمینی۳ قاشق غذاخوری
- سس سویا۴ قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت۱ قاشق غذاخوری
- پودر دارچین۱/۵ قاشق غذاخوری
- میخک۱/۵ قاشق غذاخوری
- پودر زیره۱/۵ قاشق غذاخوری
- انیسون۱/۵ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز۱/۵ قاشق غذاخوری
- خمیر سمبوسه۱۶ ورق
- سس چیلی شیرین به میزان لازم
آماده کردن مواد برای تهیه اسپرینگ رول سبزیجات
- قارچ رو به سایز دلخواهتون خرد کنید.
- کلمسبز رو ریز خرد کنید.
- هویج رو پوست بگیرید و به شکل نوارهای باریک خرد کنید.
- قسمتهای سبز پیازچه رو مورب برش بزنید و قسمت های سفید اونها رو مثل نوارهای باریک برش بزنید.
- از یه تکه ۵ سانتی متری زنجبیل تازه استفاده کنید. اون رو پوست بگیرید و رنده کنید.
- فلفل چیلی رو ریز خرد کنید.
- ریحان و گشنیز رو درشت خرد کنید.
- رشته ورمیشل رو در کاسه ای از آب جوش بریزید، روی اون رو بپوشونید و برای ۱۰ دقیقه کنار بذارید. رشته رو با آب سرد آبکشی کنید و کنار بذارید.
- بادام زمینی رو برشته و خرد کنید.
مراحل تهیه اسپیرینگ رول :
- در ماهیتابه کمی روغن بریزید و قارچها رو تا نرم بشن در اون تفت بدین. اونها رو از ماهیتابه خارج کنید و کنار بذارید.
- برای مواد میانی، کلمسبز، هویج، قسمتهای سفید پیازچه، زنجبیل، فلفل چیلی، ریحان و گشنیز رو به همراه رشته ورمیشل در کاسه بزرگی بریزید. روغن کنجد، جوانه گندم، بادام زمینی و سس سویا رو به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا قارچها رو اضافه کنید.
- در کاسه کوچکی، نشاسته ذرت رو در ۲ قاشق غذا خوری آب سرد حل کنید.
- ادویه ها شامل پود دارچین، پودر میخک، پودر زیره، پودر انیسون و فلفل قرمز رو در کاسه کوچک دیگه ای با هم ترکیب کنید.
- ورق های خمیر سمبوسه رو یکی یکی روی سطح کار بذارید، کمی از ترکیب ادویهها روی اون ها بپاشید. ۱ قاشق غذاخوری از ترکیب سبزیجات در یک انتهای خمیر بذارید و با قلمو از ترکیب نشاسته و آب به لبههای خمیر بمالید. کمی از گوشههای خمیر را روی اون برگردونید و بعد خمیر رو رول کنید. رولهای آماده رو در یک ظرف بچینید و روی اونها رو با پارچه نمدار بپوشونید.
- روغن رو در قابلمه ای روی حرارت متوسط، گرم کنید. در هر نوبت، با احتیاط چند عدد از رولها رو در روغن بندازید و برای۲ تا ۳ دقیقه تا طلایی بشن، سرخ کنید. اونها رو با کفگیر از روغن خارج کنید و روی حوله کاغذی آشپزخونه بذارید تا روغن اضافیشون گرفته بشه.
- اسپیرینگ رولها رو با سس چیلی شیرین و برشهای پیازچه سرو کنید
ارسال دیدگاه