طرز تهیه اسلایس گردو و قهوه

پنج‌شنبه 22 مهر 1400 آشپزی

اسلایس گردو و قهوه یک دسر خوش طعم و متفاوت است که خودتان می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید.  با ما همراه باشید تا با طرز تهیه اسلایس گردو و قهوه آشنا شوید. 

مواد لازم:

  • کره: 100 گرم
  • آرد: 185 گرم
  • زرده تخم مرغ: 2 عدد
  • بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری
  • پودر قند: یک سوم پیمانه
  • شیر: 4 قاشق سوپ خوری
  • وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری

 

مواد لازم رویه:

  • شکر قهوه ای: 100 گرم
  • گردو: 130 گرم
  • عسل: 130 گرم
  • کره: 70 گرم
  • خامه: 25 گرم
  • قهوه فوری: یک قاشق چای خوری
 

طرز تهیه:

کره نرم و پودر قند را با همزن زده تا کرمی و سبک شود. زرده ها را دانه دانه اضافه کرده و هر کدام را حدود 30 ثانیه بزنید. در حین هم زدن آخرین تخم مرغ وانیل را هم اضافه کنید. سپس شیر را بیفزایید.

در نهایت آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده تا خمیر شود.

مواد را داخل قالب 20×30 که از قبل چرب کرده اید و کاغذ روغنی انداخته اید، ریخته و خوب فشار دهید و در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه حدود 15 دقیقه قرار دهید.

پس از پخت ظرف را از فر در آورده و مواد رویه را روی آن ریخته و مجددا داخل فر، به مدت 20- دقیقه قرار دهید.

بعد از اینکه قالب را از فر درآوردید قالب را کنار گذاشته تا خنک شود و بعد برش دهید.

طرز تهیه مواد رویه:

همه مواد غیر از گردو و قهوه را اضافه کرده و روی شعله ملایم قرار دهید تا چند جوش بزند. در آخر زیر شعله را خاموش کرده و گردوی نگینی خرد شده و قهوه را اضافه کنید.

نکته:

قهوه را در مقدار کمی آب حل کرده و به مواد اضافه کنید. اسلایس ها را در ظرف دردار نگهداری کنید.

طرز تهیه نان سیر

طرز تهیه پاناکوتای وانیلی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا