
ماهنامه کیک و شیرینی – سعیده آقایی: در این مطلب طرز تهیه اسلایس کرامبلی توت فرنگی را آموزش میدهیم.
مواد لازم لایه زیرین:
- کره سرد: 170 گرم
- آرد: 300 گرم
- شکر قهوه ای: 160 گرم
- جوش شیرین: 1 ق چ
- بیکینگ پودر: 1 ق چ
- نمک: 1 پینیچ
مواد لازم فیلینگ:
- توت فرنگی تازه (خردشده): 400 گرم
- شکر: 30 گرم
- ماست سفت (شیرین): 275 گرم
- سرکه سفید: 1 قاشق سوپ خوری و یک دوم قاشق چای خوری
- شکر: 90 گرم
- آرد: 2 ق س
- تخم مرغ متوسط: 2 عدد
- وانیل: یک چهارم ق چ

طرز تهیه فیلینگ:
طرز تهیه خمیر:
1. آرد و شکر قهوه ای و جوش شیرین و بیکینگ پودر و نمک را با هم در غذاساز ریخته و مخلوط کنید. سپس کره را به مواد اضافه کنید. یک قالب مستطیل شکل به ابعاد 25×15 سانتی متری را با کاغذ روغن بپوشانید به طوری که کاغذ از دو طرف قالب بالاتر باشد. دوسوم از مواد به دست آمده را کف قالب پرس کنید تا جایی که صاف و هموار شود و باقی مانده مواد را برای روی شیرینی (کرامبل) در یخچال قرار دهید.
2. سپس مواد فیلینگ را که آماده کردید روی مواد پرس شده داخل قالب بریزید و توت فرنگی های پخته و خنک شده را سرتاسر آن بریزید و از باقی مانده خمیر که کنار گذاشتید با دست به صورت کرامبلی روی توت فرنگی ها ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 35 دقیقه و تا زمانی که پف کند و بالا بیاید بپزید.
نکته:
بافت این اسلایس ها خیس و مرطوب می باشد.
منبع : برترینها
ارسال دیدگاه