آشپزی همیشه با چالشهایی همراه است. اما با دانستن اسرار آشپزی میتوانید تجربه بهتری داشته باشید. این اسرار نه تنها زمان پخت را کاهش میدهند، بلکه کیفیت غذا را نیز بهبود میبخشند.
اسرار برش کیک
1- برای برش کیک، چاقو را قبل از استفاده زیر آب گرم قرار دهید تا کیک به آن نچسبد.
2- برای جلوگیری از کهنه شدن کیک، نان تست را به لبههای برش خورده متصل کنید.
3- در طول پخت کیک در فر در را باز نکنید تا کیک به خوبی پف کند. میتوانید حدود 5 دقیقه به پایان زمان پخت، در را باز کنید.
استفاده از وسایل آشپزخانه
4- برای استفاده راحت از لیمو، ابتدا آن را کمی له کنید و سپس سر اسپری را درون آن فرو کنید.
5- برای پیشگیری از لیز خوردن چاقو، نوارهای پلاستیکی را روی دسته آن بپیچید.
6- برای پخت تخم مرغ در آب جوش، زمان مناسب را رعایت کنید.
7- هنگام سرخ کردن همبرگر، یک گودی در مرکز آن ایجاد کنید تا زمان پخت کاهش یابد.
8- لیموهای پوست نازک تر ترش تر هستند.
9- برای سرخ کردن سوسیس، چند شکاف روی آن ایجاد کنید.
10- برای تازه نگه داشتن تخم مرغ، به حلقه دور زرده توجه کنید.
11- سبزیجات را در فویل بپیچید تا تازه بمانند.
12- برای گرم کردن پیتزا، آن را با آب اسپری کنید.
13- هنگام بریدن استیک، برشها را در امتداد خطوط گوشت انجام دهید.
ارسال دیدگاه