13 اسرار آشپزی برای بهبود سرعت و کیفیت غذا

سه‌شنبه 12 فروردین 1404 آشپزی
اسرار سرآشپرهای حرفه‌ای دنیا

آشپزی همیشه با چالش‌هایی همراه است. اما با دانستن اسرار آشپزی می‌توانید تجربه بهتری داشته باشید. این اسرار نه تنها زمان پخت را کاهش می‌دهند، بلکه کیفیت غذا را نیز بهبود می‌بخشند.

اسرار برش کیک

1- برای برش کیک، چاقو را قبل از استفاده زیر آب گرم قرار دهید تا کیک به آن نچسبد.

عکس برش صحیح کیک

2- برای جلوگیری از کهنه شدن کیک، نان تست را به لبه‌های برش خورده متصل کنید.

عکس برش و نگهداری کیک

3- در طول پخت کیک در فر در را باز نکنید تا کیک به خوبی پف کند. می‌توانید حدود 5 دقیقه به پایان زمان پخت، در را باز کنید.

عکس پف کردن صحیح کیک

استفاده از وسایل آشپزخانه

4- برای استفاده راحت از لیمو، ابتدا آن را کمی له کنید و سپس سر اسپری را درون آن فرو کنید.

عکس استفاده راحت از لیمو

5- برای پیشگیری از لیز خوردن چاقو، نوارهای پلاستیکی را روی دسته آن بپیچید.

عکس تحوه صحیح کار با چاقو

6- برای پخت تخم مرغ در آب جوش، زمان مناسب را رعایت کنید.

عکس مدت زمان پخت یک تخم مرغ

7- هنگام سرخ کردن همبرگر، یک گودی در مرکز آن ایجاد کنید تا زمان پخت کاهش یابد.

عکس سرخ کردن همبرگر یا گوشت چرخ کرده

8- لیموهای پوست نازک تر ترش تر هستند.

عکس لیمو ترش

9- برای سرخ کردن سوسیس، چند شکاف روی آن ایجاد کنید.

عکس سرخ کردن کامل سوسیس

10- برای تازه نگه داشتن تخم مرغ، به حلقه دور زرده توجه کنید.

عکس تست تخم مرغ تازه

11- سبزیجات را در فویل بپیچید تا تازه بمانند.

عکس ماندن سبزیجات در یخچال

12- برای گرم کردن پیتزا، آن را با آب اسپری کنید.

عکس گرم کردن پیتزا

13- هنگام بریدن استیک، برش‌ها را در امتداد خطوط گوشت انجام دهید.

عکس بریدن گوشت استیک
سوپ پای مرغ

10 نکته برای تهیه بهترین سوپ پای مرغ

پیتزا مرغ و قارچ

10 نکته طلایی برای تهیه **پیتزا مرغ و قارچ**

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا