
استیک و سیب زمینی یکی از غذاهای لذیذ و محبوب در بسیاری از کشورها است. این غذا به دلیل طعم لذیذ و غنی ای که دارد، معمولاً در مهمانی ها و جشن ها سرو می شود. در این مقاله طرز تهیه استیک و سیب زمینی را برای شما آورده ایم.
مواد لازم:
- ۲ عدد سیب زمینی متوسط
- ۴۵۰ گرم استیک
- ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نمک
- فلفل سیاه
- ۲ قاشق چایخوری پاپریکا
- ۱ پیمانه پنیر چدار رنده شده
- نصف پیمانه پنیر مونتری جک
- خامه ترش
- سالسا (اختیاری)
- ۲ عدد پیازچه خرد شده
طرز تهیه:
فر را با دمای ۲۳۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. سیب زمینی ها را به خوبی شسته و سپس آنها را حلقه ای برش دهید. سپس درون یک کاسه ریخته و روی آنها روغن زیتون، نمک، فلفل و پاپریکا بریزید. سیب زمینی ها را درون سینی فر چیده و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا برشته و سطح آنها طلایی شود. روی استیک ها نمک و فلفل سیاه بپاشید. آنها را با حرارت زیاد درون تابه تفت دهید. سپس ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک شوند و پس از این زمان، گوشت ها را به شکل مکعب های کوچک برش دهید.
درون تابه چدنی یا قالب، سیب زمینی ها را بچینید. استیک ها را روی آنها بریزید و در آخر هر دو پنیر را اضافه کنید. تابه را درون فر قرار دهید تا پنیرها کاملاً آب شوند. این غذا را به صورت گرم با خامه ترش، سس سالسا و پیازچه خرد شده تزئین و سرو کنید.اگر عاشق غذاهای مدرن هستید طرز تهیه شنسیل مرغ خوشمزه با سس قارچ را هم می توانید مطالعه نمایید
ارسال دیدگاه