
استیک با کرم اسفناج و گوجه فرنگی
مواد لازم برای استیک با کرم اسفناج و گوجه فرنگی
- سرکۀ بالزامیک:۲ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون:۳ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم
- گوجه فرنگی درشت:۲ عدد
- پیاز شیرین بزرگ:یک عدد
- آرد:۳ قاشق غذاخوری
- شیر:۲ پیمانه
- اسفناج:۳۰۰ گرم
- جوز هندی:⅛ قاشق چایخوری
- گوشت راستۀ استیکی:۴ قطعه
طرز تهیه استیک لذیذ
در یک کاسۀ کوچک، سرکه و ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را میریزیم و با همزن دستی، مواد را کاملاً مخلوط میکنیم. سپس آن را با نمک و فلفل مزه دار میکنیم.
گوجه فرنگی را حلقه میکنیم پیاز را پس از شستن طوری برش میدهیم که نیمی از آن حلقهای شود و بقیۀ آن که حلقه نمیشود را ریز خرد میکنیم.
حلقههای گوجه و پیاز را در یک ظرف مسطح میچینیم و مخلوط سرکه را روی آنها میریزیم و آن را کنار میگذاریم.
در یک قابلمۀ متوسط کمی عمیق، ۱ قاشق غذاخوری روغن میریزیم و آن را روی حرارت متوسط میگذاریم. پس از اینکه کمی گرم شد، پیازهای خرد شده را داخل آن میریزیم و حدود ۴ الی ۵ دقیقه تفت میدهیم.
آرد را به آن اضافه میکنیم و ۳۰ ثانیه مخلوط کرده و آن را تفت میدهیم.
به تدریج شیر را به آن اضافه میکنیم.
اسفناج خرد شده و جوز هندی را داخل آن میریزیم و آن را با نمک و فلفل مزه دار میکنیم. میگذاریم ۳ الی ۵ دقیقه روی حرارت باشد تا کاملاً بپزد و اسفناج نرم و پخته شود. سپس آن را از روی حرارت برمی داریم و کنار میگذاریم.
یک تابۀ بزرگ را روی حرارت متوسط-زیاد میگذاریم.
استیکها (هر قطعه ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم) را با نمک و فلفل مزه دار میکنیم.
وقتی تابه داغ شد، استیکها را داخل آن میگذاریم تا هر طرف آن قهوهای شود. برای اینکه استیک آبدار داشته باشیم، هر طرف را حدود ۴ الی ۵ دقیقه روی حرارت میگذاریم.
استیک آماده را در کنار مکمل پیاز و گوجه با سس بالزامیک و مخلوط اسفناج و جوز هندی در یک بشقاب سرو میکنیم.
حلقههای گوجه و پیاز را در یک ظرف مسطح میچینیم و مخلوط سرکه را روی آنها میریزیم و آن را کنار میگذاریم.
در یک قابلمۀ متوسط کمی عمیق، ۱ قاشق غذاخوری روغن میریزیم و آن را روی حرارت متوسط میگذاریم. پس از اینکه کمی گرم شد، پیازهای خرد شده را داخل آن میریزیم و حدود ۴ الی ۵ دقیقه تفت میدهیم.
آرد را به آن اضافه میکنیم و ۳۰ ثانیه مخلوط کرده و آن را تفت میدهیم.
به تدریج شیر را به آن اضافه میکنیم.
اسفناج خرد شده و جوز هندی را داخل آن میریزیم و آن را با نمک و فلفل مزه دار میکنیم. میگذاریم ۳ الی ۵ دقیقه روی حرارت باشد تا کاملاً بپزد و اسفناج نرم و پخته شود. سپس آن را از روی حرارت برمی داریم و کنار میگذاریم.
یک تابۀ بزرگ را روی حرارت متوسط-زیاد میگذاریم.
استیکها (هر قطعه ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم) را با نمک و فلفل مزه دار میکنیم.
وقتی تابه داغ شد، استیکها را داخل آن میگذاریم تا هر طرف آن قهوهای شود. برای اینکه استیک آبدار داشته باشیم، هر طرف را حدود ۴ الی ۵ دقیقه روی حرارت میگذاریم.
استیک آماده را در کنار مکمل پیاز و گوجه با سس بالزامیک و مخلوط اسفناج و جوز هندی در یک بشقاب سرو میکنیم.
ارسال دیدگاه