استیک با کرم اسفناج و گوجه فرنگی یک غذای خوشمزه و مغذی است که میتواند به عنوان یک وعده اصلی در مهمانیها یا شامهای خانوادگی سرو شود. این غذا ترکیبی بینظیر از طعمهای تازه گوجه فرنگی و اسفناج را ارائه میدهد.
مواد لازم برای استیک با کرم اسفناج و گوجه فرنگی:
- سرکۀ بالزامیک: ۲ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
- گوجه فرنگی درشت: ۲ عدد
- پیاز شیرین بزرگ: یک عدد
- آرد: ۳ قاشق غذاخوری
- شیر: ۲ پیمانه
- اسفناج: ۳۰۰ گرم
- جوز هندی: ⅛ قاشق چایخوری
- گوشت راستۀ استیکی: ۴ قطعه
طرز تهیه استیک لذیذ
در یک کاسۀ کوچک، سرکه و ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را میریزیم و با همزن دستی، مواد را کاملاً مخلوط میکنیم. سپس آن را با نمک و فلفل مزه دار میکنیم.
گوجه فرنگی را حلقه میکنیم پیاز را پس از شستن طوری برش میدهیم که نیمی از آن حلقهای شود و بقیۀ آن که حلقه نمیشود را ریز خرد میکنیم. حلقههای گوجه و پیاز را در یک ظرف مسطح میچینیم و مخلوط سرکه را روی آنها میریزیم و آن را کنار میگذاریم.
در یک قابلمۀ متوسط کمی عمیق، ۱ قاشق غذاخوری روغن میریزیم و آن را روی حرارت متوسط میگذاریم. پس از اینکه کمی گرم شد، پیازهای خرد شده را داخل آن میریزیم و حدود ۴ الی ۵ دقیقه تفت میدهیم. آرد را به آن اضافه میکنیم و ۳۰ ثانیه مخلوط کرده و آن را تفت میدهیم.
به تدریج شیر را به آن اضافه میکنیم. اسفناج خرد شده و جوز هندی را داخل آن میریزیم و آن را با نمک و فلفل مزه دار میکنیم. میگذاریم ۳ الی ۵ دقیقه روی حرارت باشد تا کاملاً بپزد و اسفناج نرم و پخته شود. سپس آن را از روی حرارت برمی داریم و کنار میگذاریم.
یک تابۀ بزرگ را روی حرارت متوسط-زیاد میگذاریم. استیکها (هر قطعه ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم) را با نمک و فلفل مزه دار میکنیم. وقتی تابه داغ شد، استیکها را داخل آن میگذاریم تا هر طرف آن قهوهای شود. برای اینکه استیک آبدار داشته باشیم، هر طرف را حدود ۴ الی ۵ دقیقه روی حرارت میگذاریم.
استیک آماده را در کنار مکمل پیاز و گوجه با سس بالزامیک و مخلوط اسفناج و جوز هندی در یک بشقاب سرو میکنیم.
ارسال دیدگاه