دستور پخت استاف چیکن فلورنتین

پنج‌شنبه 21 تیر 1397 آشپزی
استاف چیکن فلورنتین

مواد مورد نیاز

 

  • سینه مرغ: 4 عدد
  • پنیر فتا (رنده شده): 50 گرم
  • اسفناج (خردشده): 150 گرم
  • گردو (خردشده): 4 عدد
  • پیاز (خلالی خردشده): 1 عدد
  • سس خردل: 1 پیمانه
  • آب لیمو ترش: 1 پیمانه
  • رب انار: 2 ق س
  • عصاره سبزیجات: 2 پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

روش پخت
1.    به وسیله چاقویی سینه مرغ را از قسمت بالا سوراخ کنید (این کار را با دقت انجام دهید).
2.    سس خردل، آب لیموترش، پیاز، نمک و فلفل سیاه را داخل ظرفی ریخته و مخلوط کنید. بعد سینه مرغ را درون آن قرار داده و به مدت 4 ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا مزه دار شود.
3.    اسفناج و گردو را با هم مخلوط کنید. بعد پنیر و رب انار را به آن اضافه کنید.
4.    سینه مرغ را از مواد مرینت خارج کرده و درون آن را با مخلوط اسفناج به صورت یکنواخت پر کنید.
5.    دو طرف سینه مرغ را با مقداری روغن سرخ کنید. بعد آن را درون ظرفی قرار داده و عصاره سبزیجات را روی آن بریزید. سپس روی ظرف را با ورق آلومینیومی بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر از قبل با دمای

180 درجه سانتی گراد گرم شده، قرار دهید تا بپزد.

6.    سینه مرغ را برش زده و همراه با سبزیجات بخارپز سرو کنید.•    استاف چیکن فلورنتین (یا سینه مرغ پرشده) به سبک ایتالیایی جزء یکی از غذاهای معروف و محبوب ایتالیا به شمار می رود که به ذائقه ما ایرانی ها بسیار نزدیک است.

منبع : برترینها

دستور پخت پاستای بادمجان با پنیر فتا

دستور پخت پاستای بادمجان با پنیر فتا

دستور پخت كوكو گل كلم

دستور پخت كوكو گل كلم

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا