مواد مورد نیاز
- سینه مرغ: 4 عدد
- پنیر فتا (رنده شده): 50 گرم
- اسفناج (خردشده): 150 گرم
- گردو (خردشده): 4 عدد
- پیاز (خلالی خردشده): 1 عدد
- سس خردل: 1 پیمانه
- آب لیمو ترش: 1 پیمانه
- رب انار: 2 ق س
- عصاره سبزیجات: 2 پیمانه
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روش پخت
1. به وسیله چاقویی سینه مرغ را از قسمت بالا سوراخ کنید (این کار را با دقت انجام دهید).
2. سس خردل، آب لیموترش، پیاز، نمک و فلفل سیاه را داخل ظرفی ریخته و مخلوط کنید. بعد سینه مرغ را درون آن قرار داده و به مدت 4 ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا مزه دار شود.
3. اسفناج و گردو را با هم مخلوط کنید. بعد پنیر و رب انار را به آن اضافه کنید.
4. سینه مرغ را از مواد مرینت خارج کرده و درون آن را با مخلوط اسفناج به صورت یکنواخت پر کنید.
5. دو طرف سینه مرغ را با مقداری روغن سرخ کنید. بعد آن را درون ظرفی قرار داده و عصاره سبزیجات را روی آن بریزید. سپس روی ظرف را با ورق آلومینیومی بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر از قبل با دمای180 درجه سانتی گراد گرم شده، قرار دهید تا بپزد.
6. سینه مرغ را برش زده و همراه با سبزیجات بخارپز سرو کنید.• استاف چیکن فلورنتین (یا سینه مرغ پرشده) به سبک ایتالیایی جزء یکی از غذاهای معروف و محبوب ایتالیا به شمار می رود که به ذائقه ما ایرانی ها بسیار نزدیک است.
منبع : برترینها
ارسال دیدگاه