طرز تهیه استاف چیکن فلورنتین خوشمزه و آسان

پنج‌شنبه 14 فروردین 1404 آشپزی
استاف چیکن فلورنتین

استاف چیکن فلورنتین یک غذای معروف ایتالیایی است که با طعم‌های بی‌نظیر خود علاقمندان زیادی را جلب کرده است. این غذا با ترکیبی لذیذ از سینه مرغ و مواد مغذی مانند اسفناج و گردو تهیه می‌شود و می‌تواند به عنوان یک وعده اصلی در مهمانی‌ها یا خانوادگی سرو شود.

مواد مورد نیاز:

  • سینه مرغ: 4 عدد
  • پنیر فتا (رنده شده): 50 گرم
  • اسفناج (خردشده): 150 گرم
  • گردو (خردشده): 4 عدد
  • پیاز (خلالی خردشده): 1 عدد
  • سس خردل: 1 پیمانه
  • آب لیمو ترش: 1 پیمانه
  • رب انار: 2 ق س
  • عصاره سبزیجات: 2 پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

روش پخت:

1. به وسیله چاقویی سینه مرغ را از قسمت بالا سوراخ کنید (این کار را با دقت انجام دهید).
2. سس خردل، آب لیموترش، پیاز، نمک و فلفل سیاه را داخل ظرفی ریخته و مخلوط کنید. بعد سینه مرغ را درون آن قرار داده و به مدت 4 ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا مزه دار شود.
3. اسفناج و گردو را با هم مخلوط کنید. بعد پنیر و رب انار را به آن اضافه کنید.
4. سینه مرغ را از مواد مرینت خارج کرده و درون آن را با مخلوط اسفناج به صورت یکنواخت پر کنید.
5. دو طرف سینه مرغ را با مقداری روغن سرخ کنید. بعد آن را درون ظرفی قرار داده و عصاره سبزیجات را روی آن بریزید. سپس روی ظرف را با ورق آلومینیومی بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، قرار دهید تا بپزد.

6. سینه مرغ را برش زده و همراه با سبزیجات بخارپز سرو کنید. استاف چیکن فلورنتین (یا سینه مرغ پرشده) به سبک ایتالیایی جزء یکی از غذاهای معروف و محبوب ایتالیا به شمار می رود که به ذائقه ما ایرانی‌ها بسیار نزدیک است.

دستور پخت پاستای بادمجان با پنیر فتا

طرز تهیه پاستای بادمجان با پنیر فتا خوشمزه و راحت

طرز تهیه هات داگ ساده بدون فر

طرز تهیه هات داگ ساده بدون فر: یک روش سریع و خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا