کیک کاپوچینو یکی از کیکهای محبوبی است که طعمی دلنشین و عطری بینظیر دارد. این کیک به ویژه برای روزهای تعطیل و به عنوان دسر مناسب است. آمادهسازی و پخت این کیک بسیار آسان است و میتواند لحظات خوشی را با خانواده و دوستان به ارمغان بیاورد.
مواد لازم:
- تخممرغ 3 عدد
- شكر قهوهای 50 گرم
- قهوه فوری 1 قاشق سوپخوري
- آب جوش 80 ميليليتر (يك سوم پيمانه)
- شكلات تلخ (آبكرده) 350 گرم
- خامه صبحانه 115 گرم
- آرد 125 گرم
- بيكينگپودر يكدوم قاشق چايخوري
- پودر كاكائو 2 قاشق سوپخوري
- خامه فرم گرفته 300 گرم
- بريلوی توتفرنگي به ميزان لازم
- ورق طلاي خوراكی در صورت دلخواه
طرز تهیه:
فر را با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد و قالب مربع 25 سانتيمتري را چرب كرده و با كاغذ روغني بپوشانيد. آنگاه تخممرغها و شكر را با همزن برقي بزنيد و محلول خنك شده قهوه را به آن بيفزائيد. سپس شكلات و خامه را افزوده و مخلوط كنيد. حالا مخلوط الك كرده، آرد و بيكينگپودر را به مایه تخممرغي بيفزائيد و هم بزنيد.كنون مایه فراهم كرده را در قالب بريزيد و به مدت تقريبي 20 دقيقه، در فر بپزيد. كيك را در قالب خنك كنيد و بعد آن را به 4 قسمت مساوي تقسيم كنيد.
اينك پودر كاكائو را با خامه مخلوط كنيد و آن را درون کیسه شيرينيپزي داراي ماسوره ساده به قطر 1 سانتيمتر، بريزيد. حالا روي كيكها را با خامه شكلاتي، قدری بريلوی توتفرنگي و ورق طلا بيارائيد.
ارسال دیدگاه