طرز تهیه کیک کاپوچینو خوشمزه و دلپذیر

دوشنبه 8 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 120

کیک کاپوچینو یکی از کیک‌های محبوبی است که طعمی دلنشین و عطری بی‌نظیر دارد. این کیک به ویژه برای روزهای تعطیل و به عنوان دسر مناسب است. آماده‌سازی و پخت این کیک بسیار آسان است و می‌تواند لحظات خوشی را با خانواده و دوستان به ارمغان بیاورد.

مواد لازم:

  • تخم‌مرغ 3 عدد
  • شكر قهوه‌ای 50 گرم
  • قهوه فوری 1 قاشق سوپخوري
  • آب جوش 80 ميلي‌ليتر (يك سوم پيمانه)
  • شكلات تلخ (آبكرده) 350 گرم
  • خامه صبحانه 115 گرم
  • آرد 125 گرم
  • بيكينگ‌پودر يك‌دوم قاشق چايخوري
  • پودر كاكائو 2 قاشق سوپخوري
  • خامه فرم گرفته 300 گرم
  • بريلوی توت‌فرنگي به ميزان لازم
  • ورق طلاي خوراكی در صورت دلخواه

طرز تهیه:

فر را با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد و قالب مربع 25 سانتيمتري را چرب كرده و با كاغذ روغني بپوشانيد. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها و شكر را با همزن برقي بزنيد و محلول خنك شده قهوه را به آن بيفزائيد. سپس شكلات و خامه را افزوده و مخلوط كنيد. حالا مخلوط الك كرده، آرد و بيكينگ‌پودر را به مایه تخم‌مرغي بيفزائيد و هم بزنيد.كنون مایه فراهم كرده را در قالب بريزيد و به مدت تقريبي 20 دقيقه، در فر بپزيد. كيك را در قالب خنك كنيد و بعد آن را به 4 قسمت مساوي تقسيم كنيد.

اينك پودر كاكائو را با خامه مخلوط كنيد و آن را درون کیسه شيريني‌پزي داراي ماسوره ساده به قطر 1 سانتيمتر، بريزيد. حالا روي كيك‌ها را با خامه شكلاتي، قدری بريلوی توت‌فرنگي و ورق طلا بيارائيد.

torshy bademjan

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی خوشمزه

Capture 119

طرز تهیه ژله انار و فالوده؛ دسر خوشمزه برای شب یلدا

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا