ادویه پلویی یکی از ادویه های معروف و ضروری در آشپزی ایرانی است. این ادویه می تواند طعم و عطر بی نظیری به پلوی شما ببخشد. طبع این ادویه گرم بوده و به تعدیل طبع سرد برنج کمک می کند. در اینجا به شما طرز تهیه آن را آموزش می دهیم.
- پودر دارچین : 1 قاشق غذاخوری
- پودر گل سرخ : 2 قاشق غذاخوری
- زیره سیاه : 1 قاشق چایخوری
- پودر زنجبیل : 1 قاشق چایخوری
- هل سبز : 10 عدد
- میخک : 1 عدد
- جوز هندی : به مقدار لازم
برای تهیه ادویه پلویی ابتدا تمام ادویه ها را پاک کرده و بشویید. سپس آنها را روی پارچهای پهن کنید تا خشک شوند. بعد از خشک شدن، همه مواد را در آسیاب ریخته و چند پالس بزنید تا به پودری یکدست تبدیل شوند. اگر میخواهید طعمی تند داشته باشید، میتوانید فلفل قرمز نیز اضافه کنید.
ادویه های پودر شده را با الک الک کنید تا هرگونه اضافی جدا شود. در نهایت، ادویه پلویی را در ظرف شیشه ای تمیز و خشک بریزید و درب آن را ببندید. این ادویه را در محل خشک و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید.
ارسال دیدگاه