
آیس کارامل ماکیاتو یک نوشیدنی خوشمزه و پر طرفدار هست و می توانید در خانه این نوشیدنی خوشمزه را تهیه کنید این نوشیدنی خنک با عطر اسپرسو هست . در بخش اشپزی مجله دایان با طرز تهیه آیس کارامل ماکیاتو با ما همراه باشید همچنین طرز تهیه شیر چای هندی و چای ماسالا و چای کرک را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه آیس کاراملی ماکیاتو
- شیر سرد: ۱ پیمانه
- سس کارامل: ۱ ق غذا خوری
- اسپرسو: ۱/۴ پیمانه
- یخ: ۲ پیمانه
- عصاره وانیل: ۱ ق غذا خوری
طرز تهیه آیس کاراملی ماکیاتو
- برای تهیه آیس کاراملی ابتدا شیر سرد را داخل یک لیوان بریزید و عصاره وانیل را به شیر اضافه کنید و هم بزنید. می توانید از وانیل پودری هم استفاده کنید.و گر طعم دارچین را دوست دارید به جای وانیل از پودر دارچین استفاده کنید.
- اسپرسور را تهیه کنید یا با دستگاه و یا با موپاکات تهیه کنید می توانید از قهوه فوری هم استفاده کنید.
- یک لیوان شیشه ای بلند بردارید و داخل و دور لیوان کمی سس کارامل برای تزیین بریزید و بعد ۱ پیمانه یخ درون لیوان بریزید سپس مخلوط شیر و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
- حالا روی شیر اسپرسو خنک شده را بریزید و دوباره کمی یخ روی اسپرسو بریزید و کمی سس کارامل روی آن بریزید . نوشیدنی تهیه شده را هم بزنید تا لایه های زیبا دو رنگ شکل بگیرید .سپس روی آن را با خامه قنادی تزیین کنید.
- برای تهیه آیس کاراملی می توانید از شیر بادام یا هر نوع شیری که دوست دارید استفاده کنید.
ارسال دیدگاه