یوگا یکی از روشهای تمرینی است که با تمرکز بر روح، ذهن و بدن، از طریق تمرینات تنفسی، حرکات بدنی و مدیتیشن، به بهبود سلامت و رفاه جسمانی و روحانی افراد کمک میکند. یوگا در اصل یک فلسفه است که بر پایه اعتقاد به وجود یک شخصیت آگاه، تمرکز بر تواناییهای داخلی و ارتباط با خداوند وجود دارد. تمرینات یوگا شامل حرکات بدنی، تمرینات تنفسی و مدیتیشن است در حرکات بدنی، بسیاری از حرکات و آسانسورهای مختلف از جمله انعطاف پذیری، تقویت عضلات، تعادل و هماهنگی بدن، انجام میشود.
آنچه باید در مورد ورزش یوگا بدانید
در تمرینات تنفسی، به تمرینات تنفس عمیق و هماهنگ با حرکات بدن پرداخته میشود. در مدیتیشن، افراد با تمرکز بر نفس خود، به دنبال آرامش و تمرکز بر روی حالت داخلی خود هستند. تمرینات یوگا برای همه سطوح فیزیکی مناسب است و میتواند به بهبود سلامت جسمانی و روحانی افراد کمک کند.از جمله مزایای یوگا میتوان به کاهش استرس و اضطراب، بهبود خواب، بهبود عملکرد قلب و عروق، کاهش درد عضلانی، تقویت سیستم ایمنی بدن و بهبود انعطاف پذیری اشاره کرد. در کل، یوگا یک روش سالم و مؤثر برای بهبود سلامت جسمانی و روحانی است که با تمرینات منظم و صحیح، میتواند به بهبود کیفیت زندگی افراد کمک کند.
آنچه باید در مورد ورزش یوگا بدانید
انواع روش های یوگا
Yoga Sutra اولین رکورد مکتوب یوگا و یکی از قدیمی ترین متن های موجود است.این نوع تمرین باعث تعادل و قدرت اصلی بدن می شود که در آن حالت های مختلف با تنفس عمیق همراه می شوند. ترکیب این فشار خون را کاهش می دهد ، سلامت قلب را بهبود می بخشد ، میزان تنفس را افزایش می دهد و سطح کورتیزول بدن را کنترل می کند ،
هورمونی که برای مقابله با استرس تولید می شود.این حالات که اکنون به بخش کاملی از سلامت و تناسب اندام در بسیاری از مراکز یوگا در کل کشور تبدیل شده اند ، در اصل جزء غالب سنتهای یوگا در هند نبوده اند. برخی از روشهای متداول یوگا شامل پرانایاما ، دارانا و نادا است.
بهترین زمان برای انجام یوگا
بهترین زمان برای انجام یوگا در صبح حدود یک ساعت قبل از صرف صبحانه است. بعد از بیدار شدن از خواب در صبح ، خالی کردن روده ها و به دنبال آن دوش گرفتن ، می توان برای شروع روز تمرینات یوگا انجام داد. مناسب ترین زمان دیگر برای تمرین یوگا ، اوایل عصر درست قبل از غروب آفتاب است. به هر حال خیلی بهتر است چنین کارهایی را در زمانی انجام دهید که متناسب با برنامه روزانه یک فرد باشد ، نه اینکه آن را از نظر روتین یا ایده آل بودن از دست بدهید.
بهترین زمان برای انجام یوگا
موقعیت های مختلف یوگا
لازم به یادآوری است که یوگا انتگرال همیشه روشی متعادل است. برای به دست آوردن بهترین نتیجه ، هر زمان ممکن است باید با عناصر مورد نیاز تمرین مخلوط و مطابقت داشته باشید که این امر به پیشرفت و تقویت روحی و آگاهی معنوی فرد کمک می کند.موقعیتهای یوگا ممکن است در هر ساعت از شبانه روز انجام شود ،
مگر در طی دو یا سه ساعت از وعده های غذایی. هر وقت بدن احساس خستگی ، تنش ، سفت شدن یا بالا آمدن از بدن می کند ، می تواند چنین حالت هایی را انجام دهد. با این حال ، باید از تمرین بیش از حد بسیاری از حالت های تحریک کننده قبل از رفتن به رختخواب خودداری شود. بهتر است ابتدا Asanas را در حین انجام یوگا در فرد تمرین کنید ، به دنبال پرانایاما (یا نفس کشیدن و سپس مدیتیشن).
موقعیت های مختلف یوگا
عمل پرانایاما
عمل پرانایاما می تواند در هر ساعت از شبانه روز انجام شود ، مگر در طی دو تا سه ساعت از خوردن غذا. این کار می تواند در هنگام استرس یا خستگی انجام شود و یا در شرایطی که فضای اتاق امکان ایجاد وضعیت خلسه را فراهم نکند بهتر است پس از تمرین یوگا ، پرانایاما را مستقیماً تمرین کنید. این عمل پارانایاما برای یک فرآیند مراقبه موفق و کامل بسیار ضروری است.
در هر زمان از روز که فرد احساس راحتی و آرامش می کند می توانید مراقبه کنید. برای به دست آوردن بهترین نتیجه ، باید مراقب باشید در طی دو یا سه ساعت از وعده های غذایی ، در حالی که احساس خواب آلودگی می کنید ، یا هنگامی که از نظر روحی “بیش از حد” هستید ، خودداری کنید.
عمل پرانایاما
یوگا بدون توجه به جنسیت ، سن یا محدودیت های جسمی آنها توسط همه قابل اجراست. این یک عمل عمیق شخصی است و اساساً مبتنی بر مفهوم “حضور در لحظه کنونی” است. این می تواند بدون قضاوت از هر نوع و حتی بدون رقابت انجام شود. هر نمایشگر می تواند متناسب با نیازهای خاص ، جراحات یا بیماریهای شخصی اصلاح شود.تمرین یوگا به تقویت قدرت ، تعادل و انعطاف پذیری بیشتر و همچنین در بهبود تمرکز و تمرکز کمک می کند. علاوه بر این ، فرد را قادر می سازد که شب ها بخوابد و در طول روز احساس تازه و پر انرژی کند.
محدودیت هایی در مورد تمرین یوگا
محدودیت هایی در مورد تمرین یوگا وجود ندارد. فرد در هر سنی ، جنسیتی یا بدنی می تواند یوگا را تمرین کند. اما ، اگر شرایطی پیش آید که فرد مانع از انجام این کار شود ، فرد می تواند به طور موقت از یوگا خودداری کند. این شرایط ممکن است شامل آسم ، جراحی چشم ، آسیب دیدگی در پشت ، سندرم تونل کارپ ، سردرد ، اسهال ، مشکلات قلبی ، آسیب دیدگی زانو ، قاعدگی ، بی خوابی ، فشار خون پایین یا زیاد ، ضعف گردن ، حاملگی یا آسیب دیدگی شانه باشد.اگرچه فواید یوگا بسیار است ، اما معایب آن نیز دارد. عوارض جانبی جدی یوگا عموما نادر است برخی از عوارض جانبی یوگا شامل آسیب دیدگی عضلات اسکلتی عضلانی ، عوارض جانبی
ارسال دیدگاه