مواد لازم:
یک عدد آناناس پوست کنده شده، تازه و حلقه حلقه شده
یک قاشق غذاخوری شکر (اگر شکر قهوه ای باشد بهتر است)
یک قاشق چایخوری پودر دارچین
بستنی به مقدار دلخواه
ابزارهای لازم:
چاقوی آشپزی و سینی برای گریل کردن آناناس در فر
دستورالعمل:
فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه ی سانتیگراد قرار دهید.
سطح سینی را با مقدار اندکی روغن چرب کنید و درون فر قرار دهید تا کمی داغ شود. آناناس های حلقه شده را منظم روی سینی بچینید. روی هر قطعه آناناس مقدار کمی شکر و پودر دارچین بپاشید و بگذارید ۷ تا ۸ دقیقه درون فر گریل شود.
سپس سینی را از درون فر خارج کنید و آناناس ها را برگردانید و روی هر قطعه ی آن شکر و دارچین به مقدار کمی بپاشید. به مدت ۷ تا ۸ دقیقه بگذارید تا این سمت آناناس هم گریل شود. وقتی آناناس ها کمی قرمز شد و روی آن حباب ایجاد شد سینی را از درون فر خارج کنید. (دقت کنید که آناناس ها نسوزد)
در پایان روی آناناس ها را با اسکوپ های بستنی تزیین کنید.
روش های متنوعی برای تهیه این دسر وجود دارد. می توانید آناناس ها را خلالی بزرگ برش بزنید و به شکل زیر تهیه کنید.
ارسال دیدگاه