کیک شکلاتی یکی از دسرهای محبوب و پرطرفدار است که طعمی بینظیر و بافتی نرم دارد. این کیک خوشمزه را میتوانید برای مهمانیها، تولدها یا حتی به عنوان دسر روزمره آماده کنید. در این آموزش، مراحل پخت این کیک را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای کیک شکلاتی:
- آرد ۱ و ۳/۴ پیمانه یا ۲۲۰ گرم
- شکر ۱ و ۳/۴ پیمانه یا ۳۵۰ گرم میشود کمتر زد
- پودر کاکائو ۳/۴ پیمانه یا ۶۵ گرم
- بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- جوش شیرین ۲ قاشق چایخوری
- نمک ۱ قاشق چایخوری
- باترمیلک (دستور در پایین) ۱ پیمانه یا ۲۴۰ میلی لیتر
- روغن مایع ۱/۲ پیمانه یا ۱۲۰ میلی لیتر
- تخم مرغ بزرگ ۲ عدد یا ۳ عدد کوچک
- عصاره خالص وانیل ۱ قاشق چایخوری
- نسکافه گرم که شکر ندارد (با آب گرم یا چای گرم) ۱ پیمانه یا ۲۴۰ میلی لیتر
نکته: تخممرغها حتما به دمای محیط رسیده باشند.
مواد لازم برای باتر کریم شکلات:
- کره نرم (در دمای اتاق) ۲۹۰ گرم
- پودر قند ۳-۴ پیمانه یا ۳۶۰-۴۸۰ گرم
- پودر کاکائو ۳/۴ پیمانه یا ۶۵ گرم
- خامه صبحانه تا غلظت دلخواه برسد ۳-۵ قاشق غذاخوری
- عصاره خالص وانیل ۱ قاشق چایخوری
- نمک (اختیاری) ۱/۲ الی ۳/۴ قاشق چایخوری
نکته: میتوانید از مخلوط خامه فرم گرفته و پودر کاکائو یا شکلات آب شده به جای آن استفاده کنید.
طرز تهیه کیک شکلاتی با باتر کریم شکلات:
فر را در دمای ۱۸۰ درجه بگذارید، دو قالب ۲۳ سانتیمتری را چرب کنید و آرد بپاشید، آرد، پودر کاکائو، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید و الک کنید. باترمیلک، روغن، تخممرغها و وانیل را با سرعت بالای همزن بزنید تا کاملاً مخلوط شوند، به آرامی مواد خشک را اضافه کنید و با سرعت کم همزن بزنید تا فقط مخلوط شوند، زیاد نه، بعد نسکافه را اضافه کنید و مخلوط کنید. مایع خیلی شل خواهد بود، داخل قالبها بریزید و ۲۳-۲۷ دقیقه بپزید تا تستر از وسط کیکها تمیز در بیاید.
با سر پدالی همزن، و با سرعت بالا، کره را حدود ۲ دقیقه بزنید تا خامهای بعد سرعت همزن را روی کم بگذارید و کم کم حدود ۳ و نیم پیمانه از پودر قند و همچنین پودر کاکائو را اضافه کنید و بزنید. نمک هم خواستید بزنید.
نکته: این کیک در دمای اتاق و کاملاً بسته، تا ۴ روز میماند، در یخچال هم تا ۷ روز میماند و تا ۳ ماه در فریزر میشود گذاشت.
برای باتر میلک، داخل ۱ پیمانه، ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو یا سرکه سفید بریزید و روی آن شیر بریزید تا پیمانه پر شود، مخلوط کنید و ۵ دقیقه صبر کنید تا شیر ببرد.
ارسال دیدگاه