آموزش پخت کیک شکلاتی
مواد لازم برای کیک شکلاتی:
- آرد ۱ و ۳/۴ پیمانه یا ۲۲۰ گرم
- شکر ۱ و ۳/۴ پیمانه یا ۳۵۰ گرم میشود کمتر زد
- پودر کاکائو ۳/۴ پیمانه یا ۶۵ گرم
- بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- جوش شیرین ۲ قاشق چایخوری
- نمک ۱ قاشق چایخوری
- باترمیلک (دستور در پایین) ۱ پیمانه یا ۲۴۰ میلی لیتر
- روغن مایع ۱/۲ پیمانه یا ۱۲۰ میلی لیتر
- تخم مرغ بزرگ ۲ عدد یا ۳ عدد کوچک
- عصاره خالص وانیل ۱ قاشق چایخوری
- نسکافه گرم که شکر ندارد (با آب گرم یا چای گرم) ۱ پیمانه یا ۲۴۰ میلی لیتر
نکته: تخم مرغها حتما به دمای محیط رسیده باشند.
مواد لازم برای باتر کریم شکلات:
- کره نرم (در دمای اتاق) ۲۹۰ گرم
- پودر قند ۳-۴ پیمانه یا ۳۶۰-۴۸۰ گرم
- پودر کاکائو ۳/۴ پیمانه یا ۶۵ گرم
- خامه صبحانه تا غلظت دلخواه برسد ۳-۵ قاشق غذاخوری
- عصاره خالص وانیل ۱ قاشق چایخوری
- نمک (اختیاری) ۱/۲ الی ۳/۴ قاشق چاخوری
نکته: میتوانید از مخلوط خامه فرم گرفته و پودر کاکائو یا شکلات آب شده به جای آن استفاده کنید.
طرز تهیه کیک شکلاتی با باتر کریم شکلات:
فر را در دمای ۱۸۰ درجه بگذارید، دو قالب ۲۳ سانتیمتری را چرب کنید و آرد بپاشید، آرد، پودر کاکائو، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید و الک کنید. باترمیلک، روغن، تخم مرغها و وانیل را با سرعت بالای همزن بزنید تا کاملا مخلوط شوند، به آرامی مواد خشک را اضافه کنید و با سرعت کم همزن بزنید تا فقط مخلوط شوند، زیاد نه، بعد نسکافه را اضافه کنید و مخلوط کنید. مایع خیلی شل خواهد بود، داخل قالبها بریزید و ۲۳-۲۷ دقیقیه بپزید تا تستر از وسط کیکها تمیز در بیاید.
با سر پدالی همزن، و با سرعت بالا، کره را حدود ۲ دقیقه بزنید تا خامهای بعد سرعت همزن را روی کم بگذارید و کم کم حدود ۳ و نیم پیمانه از پودر قند و همچنین پودر کاکائو را اضافه کنید و بزنید. نمک هم خواستید بزنید.
نکته:
این کیک در دمای اتاق و کاملا بسته، تا ۴ روز میماند، در یخچال هم تا ۷ روز میماند و تا ۳ ماه در فریزر میشود گذاشت.
برای باتر میلک، داخل ۱ پیمانه، ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو یا سرکه سفید بریزید و روی آن شیر بریزید تا پیمانه پر شود، مخلوط کنید و ۵ دقیقه صبر کنید تا شیر ببرد.
ارسال دیدگاه