10 نکته برای درست کردن لازانیا خوشمزه و سریع

دوشنبه 18 فروردین 1404 آشپزی
آموزش دو نوع پخت لازانیا

لازانیا یکی از محبوب ترین غذاهای ایتالیایی است که با لایه های ورق لازانیا و مواد مختلفی تهیه می شود. در این مقاله، لازانیا را به شما آموزش می دهیم و نکاتی برای تهیه بهتر آن را با شما به اشتراک می گذاریم.

  • مقدار روغن و نمک در آب جوش برای جلوگیری از چسبندگی ورق ها.
  • تکان دادن آرام ورق ها با قاشق چوبی برای جلوگیری از چسبندگی.
  • آبکشی لازانیا با آب سرد برای حفظ بافت آن.
  • استفاده از حوله برای خشک کردن ورق های آبکش شده.
  • استفاده از پنیر رژیمی برای لازانیای کم کالری.
  • چرب کردن ظرف با روغن برای جلوگیری از چسبیدن.
  • تنوع در مواد استفاده شده در داخل لازانیا.
  • چیدمان لایه های ورق به صورت حصیری برای جلوگیری از ریختن مواد.
  • استفاده از ادویه جات مخصوص لازانیا برای طعم بهتر.

برای پخت لازانیا، می‌توانید از فر، مایکروفر یا روش بدون فر استفاده کنید. هر کدام از این روش‌ها به شما امکان می‌دهد که غذایی خوشمزه تهیه کنید. لازانیا را می‌توان با سس سفید یا قرمز تهیه کرد که با توجه به ذائقه شما انتخاب می‌شود.

فوت های کوزه گری در پخت لازانیا

با رعایت نکات فوق، می‌توانید لازانیا خوشمزه و دلچسبی را برای خود و خانواده تهیه کنید.

download 1 3

طرز تهیه سالاد نیکویس خوشمزه و سالم

طرز تهیه اسلایدر چیکن فاهیتا خوشمزه

طرز تهیه اسلایدر چیکن فاهیتا خوشمزه و سریع

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا