طرز تهیه بورک اسفناج خوشمزه و آسان

چهارشنبه 20 فروردین 1404 آشپزی
دستور پخت بورک اسفناج با خمیر یوفکا

بورک اسفناج یکی از پیش‌غذاهای محبوب و خوشمزه است که از خمیر یوفکا و مایه اسفناج تهیه می‌شود. این خوراکی می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی کامل یا میان‌وعده‌ای دلچسب سرو شود.

مواد لازم:

  • خمیر یوفکا به قطر 50 سانتیمتر: 3 عدد
  • روغن زیتون یا کره: 4 قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط خرد شده: 1 عدد
  • اسفناج تازه: 230 گرم
  • پنیر فتا یا هر پنیر سفید دیگری: 1/2 فنجان
  • فلفل سبز خرد شده: 1 عدد
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • شیر: 1 فنجان
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • بکینگ پودر: 1/2 قاشق چایخوری
  • زرده تخم مرغ: 1 عدد
  • شیر یا ماست ساده: 1 قاشق غذاخوری
  • کنجد یا سیاه دانه برای تزیین: به میزان لازم

دستور تهیه:

  1. روغن یا کره را در یک تابه متوسط بر روی حرارت ملایم گرم کنید.
  2. پیاز را به تابه اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا نرم شود. سپس فلفل را اضافه کرده و تفت دهید.
  3. اسفناج را خرد کرده و با پیاز و فلفل مخلوط کنید.
  4. تمام موارد را به تابه برگردانید و با هم تفت دهید.
  5. تخم مرغ و شیر را مخلوط کنید و روی مواد بریزید.
  6. از خمیر یوفکا برای تهیه لایه‌های بورک استفاده کنید و آن‌ها را در ظرف چرب قرار دهید.
  7. زرده تخم مرغ را با شیر مخلوط کرده و روی بورک بمالید.
  8. بورک را در فر با دمای 190 درجه سانتی‌گراد بپزید تا طلایی شود.

نکته: بورک اسفناج را می‌توانید به صورت داغ یا سرد سرو کنید و برای طعم بهتر از پنیرهای مختلف استفاده کنید.

طرز تهیه ناگت مرغ با پفک نمکی

نحوه طرز تهیه ناگت مرغ خوشمزه و ساده

دستور پخت پیتزا رست بیف

طرز تهیه پیتزا رست بیف با گوشت راسته و سبزیجات

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا