آموزش درست کردن ونحوه پخت بورک اسفناج

چهارشنبه 19 تیر 1398 آشپزی
دستور پخت بورک اسفناج با خمیر یوفکا
مواد لازم
خمیر یوفکا به قطر 50 سانتیمتر3 عدد
روغن زیتون یا کره4 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط خرد شده1 عدد
اسفناج تازه230 گرم
پنیر فتا یا هر پنیر سفید دیگری1/2 فنجان
فلفل سبز خرد شده1 عدد
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
مواد لازم برای تهیه مایه تخم مرغ
شیر1 فنجان
تخم مرغ2 عدد
بکینگ پودر1/2 قاشق چایخوری
روغن زیتون1/3 فنجان
مواد لازم برای اندود روی بورک
زرده تخم مرغ1 عدد
شیر یا ماست ساده1 قاشق غذاخوری
کنجد یا سیاه دانه برای تزیینبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. روغن یا کره را در یک تابه متوسط بر روی حرارت ملایم گرم کنید.
  2. پیاز متوسط را به تابه اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا نرم شود، سپس فلفل سبز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا پیاز به رنگ طلایی درآید.
  3. اسفناج را خرد کرده، پیاز‌ها را از تابه خارج کرده و اسفناج خرد شده را در تابه بریزید.
  4. درب تابه را ببندید و فرصت دهید تا اسفناج نرم شده و آب آن کشیده شود. در این فاصله چند بار اسفناج را هم بزنید که نسوزد.
  5. پس از اینکه آب اسفناج تمام شد، آن را از روی حرارت برداشته و با پیاز سرخ شده، فلفل سبز و پنیر مخلوط کنید.
  6. فلفل سیاه و در صورت نیاز کمی نمک به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا مزه دار شوند.
  7. تخم مرغ‌ها را در ظرفی شکسته و یکی از زرده‌های تخم مرغ را جدا کنید و برای روی بورک کنار بگذارید.
  8. شیر، بکینگ پو در و 1/3 فنجان روغن زیتون را به تخم مرغ اضافه کرده و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
  9. فر را روی حرارت 190 درجه سانتیگراد (380 درجه فارنهایت) گرم کنید.

آماده کردن بورک اسفناج

روش اول:
  1. یک ظرف پیرکس با ابعاد 23*33 سانتیمتر و با ارتفاع 5 سانتیمتر را چرب کرده و اولین لایه‌ی خمیر یوفکا را کف آن قرار دهید.
  2. خمیر یوفکا از اطراف ظرف آویزان است، بهتر است خمیر را به صورتی در ظرف پهن کنید که از یک طرف بیشتر آویزان باشد تا پس از قرار دادن سایر لایه‌ها بتوانید روی آن‌ها را با این خمیر بپوشانید.
  3. 1/3 از مایه تخم مرغ را با برس روی خمیر بمالید تا مرطوب شود و سپس خمیر دوم را به صورت ناصاف و چین دار روی آن قرار دهید به گونه‌ای که از اطراف آویزان نباشد.
  4. نیمی از مایه تخم مرغ باقیمانده را روی خمیر دوم بمالید و سپس روی آن را با مخلوط اسفناج بپوشانید.قرار دادن مخلوط اسفناج روی خمیر یوفکا
  5. خمیر یوفکای سوم را به صورت ناصاف و چین دار روی مایه اسفناج قرار داده و بقیه مایه تخم مرغ را روی آن بمالید تا مرطوب شود.
  6. اولین لایه از خمیر یوفکا که از اطراف ظرف آویزان است، به سمت بالا جمع کرده و با آن روی کل ظرف را بپوشانید.
  7. زرده تخم مرغی که قبلا جدا کرده بودید با شیر یا ماست مخلوط کرده و خوب هم بزنید. از این مخلوط روی بورک بمالید و کمی کنجد یا سیاه دانه روی آن بپاشید.
  8. ظرف بورک را حدود 40-35 دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده‌اید، قرار دهید تا روی آن طلایی شود.
  9. پس از این مدت، بورک را از فر خارج کرده و 15 دقیقه فرصت دهید تا خنک شود.بورک اسفناج با خمیر یوفکا
  10. در ابتدای خروج بورک از فر ممکن است روی آن کمی سفت باشد، ولی با خنک شدن، روی آن نرم خواهد شد.
  11. بورک را پس از سرد شدن به 15 قطعه مربعی، برش زده و در ظرف سرو قرار دهید.
روش دوم:
  1. یک ورق خمیر یوفکا را از وسط نصف کنید و روی یک سطح صاف قرار دهید.
  2. مایه تخم مرغ را با برس روی لبه گرد خمیر یوفکا بمالید.
  3. 4-3 قاشق غذاخوری از مایه اسفناج را روی خمیر پهن کنید به گونه‌ای که 2 سانتیمتر از اطراف خمیر را نپوشاند.
  4. خمیر را از سمتی که گرد است، به دقت رول کنید تا به شکل سوسیس درآید.
  5. ظرف مخصوص فر را چرب کرده، رول را به شکل مارپیچ درآورده، در ظرف قرار دهید و از مایه تخم مرغ روی مارپیچ بمالید.
  6. بقیه مواد را به همین شکل درست کرده و در ظرف فر قرار دهید. سپس ظرف را به مدت 20 دقیقه در فر گرم شده روی حرارت 200 درجه قرار دهید تا روی بورک طلایی شود.
  7. بورک اسفناج را پس از خنک شدن، برش زده و در ظرف سرو قرار دهید.

رول کردن خمیر یوفکا

بورک اسفناج با خمیر یوفکا به شکل مارپیچی
منبع:ستاره
طرز تهیه ناگت مرغ با پفک نمکی

پخت ناگت مرغ با پفک نمکی

طرز تهیه کیک کاکائویی

نحوه پخت پاند کیک کاکائویی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا