کیک عسل با طعم قهوه یکی از بهترین دسرهایی است که میتوانید برای مهمانیها و جمعهای خانوادگی تهیه کنید. این کیک نرم و مرطوب با عطر و طعم بینظیر قهوه، تجربهای لذیذ را برای شما به ارمغان میآورد. با طرز تهیه کیک عسل با طعم قهوه آشنا شوید و این دسر خوشمزه را در خانه تهیه کنید.
مواد لازم (ا پیمانه = ۵۰۰ میلی لیتر):
- آرد ۲ پیمانه
- بکینگ پودر ½ قاشق غذاخوری
- جوش شیرین ½ قاشق چای خوری
- عسل ½ پیمانه
- شکر ½ پیمانه
- شکر قهوه ای ¼ پیمانه
- تخم مرغ ۲ عدد
- روغن سبزیجات ½ پیمانه
- اسانس وانیل ۱ قاشق چای خوری
- آب پرتقال ½ پیمانه
- قهوه گرم ½ پیمانه
- پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری
- پودر میخک به اندازه سر انگشت
- پودر فلفل به اندازه سر انگشت
- نمک به اندازه سر انگشت
طرز تهیه: فر را از قبل روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. در یک ظرف بزرگ، آرد، بکینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید. دارچین، میخک و فلفل را هم به مواد اضافه کنید. سپس شکر سفید و شکر قهوه ای را به آن بیفزایید. در ظرف دیگری مواد مرطوب را آماده کنید: روغن، تخم مرغ، اسانس وانیل، عسل و آب پرتقال را با هم مخلوط کنید. شیر را داغ کنید و پودر قهوه را به آن اضافه کنید. بگذارید قهوه سرد شود سپس به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
حواستان باشد که قهوه گرم نباشد چون اگر این کار را انجام دهید، تخم مرغها پخته خواهند شد. اکنون خمیر را آماده کنید. یک سوراخ وسط مواد خشک ایجاد کنید و مواد مرطوب را به آن اضافه کنید. با هم زن برقی مواد را هم بزنید.
مواد را خوب هم بزنید تا خمیر کاملا غلیظ شود. ظرف کیک را کاملا چرب کنید و خمیر را داخل سینی بریزید. ۵۰ تا ۶۰ دقیقه مواد را در فر بپزید. مدت زمان پخت به نوع فر شما بستگی دارد. برای چک کردن آن، خلال دندان را در کیک فرو کنید تا از پخته شدنش مطمئن شوید. اگر پخته نشده باشد، به خلال دندان میچسبد.
در آخر کیک را از فر بیرون بیاورید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه سرد شود سپس از قالب بیرون بیاورید. امیدوارم از چشیدن کیک عسل مرطوب با طعم قهوه لذت ببرید.
ارسال دیدگاه