طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی و مغزدار

دوشنبه 15 شهریور 1400 آشپزی

کاپ کیک شکلاتیِ مغزدار، کاپ کیکی فوق العاده خوش طعم است که به هیچ عنوان نمی توانید از آن بگذرید. ما هم طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی و مغزدار را به شکل مرحله به مرحله برایتان قرار داده ایم.

مواد لازم :

  • آرد 1 و 1 سوم لیوان
  • شکر 3 چهارم لیوان
  • تخم مرغ 2 عدد
  • کره 150 گرم
  • شیر  نصف لیوان
  • بیکینگ پودر 1قاشق چایخوری
  • نمک 1 هشتم قاشق چایخوری
  • پودر کاکائو 1 تا 2 قاشق سوپخوری

مواد مغز کاپ کیک :

  • کره 200 گرم
  • شکر 1 ونیم لیوان
  • پودر قند 1 ونیم لیوان
  • شیر  3 قاشق غذاخوری
  • آرد 1 و 1 چهارم لیوان
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • چیپس شکلاتی نصف لیوان
  • اسانس وانیل چند قطره

طرز تهیه مغز کاپ کیک:

ابتدا نیمی از کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود.نصف شکر را به کره نرم شده اضافه کرده و با همزن به خوبی یکنواخت کنید سپس نصف شیر را اضافه کرده و باز مخلوط کنید.آرد و نمک را مخلوط کرده و 2بار الک کنید و کم کم به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید و در انتها چیپس شکلاتی را به مواد اضافه کرده و با قاشق مخلوط کنید.

با قاشق از مقداری از خمیر را بردارید و به شکل گرد حالت دهید ، مواد را داخل قالب های کاپ کیک بگذارید ، روی قالب را با نایلون پوشش دهید و حداقل 5 ساعت در یخچال بگذارید تا مواد خوب سرد و سفت شوند.

طرز تهیه رویه کاپ کیک:

برای تهیه کرم روی کاپ کیک باقی مانده کره و شکر را داخل ظرفی بریزید و با همزن به خوبی بزنید تا نرم و یکدست شود سپس پودر قند ، باقی مانده شیر ، نمک و مقداری وانیل اضافه کنید ، بزنید تا بافتی مانند خامه پیدا کند.کرم را تا زمان آماده شدن کیک در یخچال قرار دهید.

طرز تهیه کاپ کیک:

ابتدا فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود سپس همراه با شکر 3 دقیقه بزنید تا به خوبی یکنواخت شود، تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید و بزنید.آرد ، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و 2بار الک کنید ، شیر و وانیل را نیز مخلوط کنید سپس مخلوط آرد و شیر را کم کم به مواد دیگر اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید تا خمیر کیک یکدست شود.

قالب های کاپ کیک را از یخچال خارج کنید و مایه کیک را روی مواد میانی که در یخچال استراحت داده بودید بریزید ، با قاشق مغز را به سمت پایین هدایت کنید ، با مایه کیک روی مواد میانی را بپوشانید سپس قالب را داخل فر که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا کیک ها پخته و طلایی شوند ، پس از پخت آن را از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا خوب سرد شود سپس با کرم وانیلی و شکلات چیپسی و … تزیین و سرو کنید.

نکات:

بهتر است مواد مغز کاپ کیک را از شب قبل داخل یخچال قرار دهید.برای مخلوط کردن مواد کاپ کیک مقداری آرد و مقداری شیر را اضافه کرده و هم بزنید و مجدد مقداری آرد و مقداری شیر را اضافه کنید و به همین صورت انجام دهید تا مواد تمام شوند ، دقت کنید که با آرد شروع شود و با آرد به پایان برسد.

در صورت تمایل مواد کاکائویی را کمتر داخل قالب بریزید تا مغز کاپ کیک مشخص باشد.

میگو پلو اسپانیایی

طرز تهیه تخم مرغ سوخاری

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا