طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی و مغزدار خوشمزه و آسان!

چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 56

کاپ کیک شکلاتیِ مغزدار یکی از دسرهای خوشمزه و جذاب است که طعمی دلپذیر و بافتی نرم دارد. این طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی و مغزدار به طور مرحله به مرحله به شما آموزش داده خواهد شد.

مواد لازم :

  • آرد 1 و 1 سوم لیوان
  • شکر 3 چهارم لیوان
  • تخم مرغ 2 عدد
  • کره 150 گرم
  • شیر  نصف لیوان
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • نمک 1 هشتم قاشق چایخوری
  • پودر کاکائو 1 تا 2 قاشق سوپخوری

مواد مغز کاپ کیک :

  • کره 200 گرم
  • شکر 1 ونیم لیوان
  • پودر قند 1 ونیم لیوان
  • شیر  3 قاشق غذاخوری
  • آرد 1 و 1 چهارم لیوان
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • چیپس شکلاتی نصف لیوان
  • اسانس وانیل چند قطره

طرز تهیه مغز کاپ کیک:

ابتدا نیمی از کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود. سپس نصف شکر را به کره نرم شده اضافه کرده و با همزن به خوبی یکنواخت کنید. بعد نصف شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید. آرد و نمک را مخلوط کرده و دو بار الک کنید و کم کم به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید. در انتها چیپس شکلاتی را به مواد اضافه کرده و با قاشق مخلوط کنید.

با قاشق مقداری از خمیر را بردارید و به شکل گرد حالت دهید، مواد را داخل قالب های کاپ کیک بگذارید، روی قالب را با نایلون پوشش دهید و حداقل 5 ساعت در یخچال بگذارید تا مواد خوب سرد و سفت شوند.

طرز تهیه رویه کاپ کیک:

برای تهیه کرم روی کاپ کیک، باقی مانده کره و شکر را داخل ظرفی بریزید و با همزن به خوبی بزنید تا نرم و یکدست شود. سپس پودر قند، باقی مانده شیر، نمک و مقداری وانیل اضافه کنید و بزنید تا بافتی مانند خامه پیدا کند. کرم را تا زمان آماده شدن کیک در یخچال قرار دهید.

طرز تهیه کاپ کیک:

ابتدا فر را با دمای 170 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود، سپس همراه با شکر 3 دقیقه بزنید تا به خوبی یکنواخت شود. تخم مرغ‌ها را به نوبت اضافه کنید و بزنید. آرد، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و دو بار الک کنید، سپس شیر و وانیل را نیز مخلوط کنید. کم کم مخلوط آرد و شیر را به مواد دیگر اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید تا خمیر کیک یکدست شود.

قالب‌های کاپ کیک را از یخچال خارج کنید و مایه کیک را روی مواد میانی که در یخچال استراحت داده بودید بریزید. با قاشق مغز را به سمت پایین هدایت کنید و با مایه کیک روی مواد میانی را بپوشانید. سپس قالب را داخل فر که از قبل روشن کرده‌اید و گرم شده است به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا کیک‌ها پخته و طلایی شوند. پس از پخت، آن را از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا خوب سرد شود. سپس با کرم وانیلی و شکلات چیپسی و … تزیین و سرو کنید.

نکات:

بهتر است مواد مغز کاپ کیک را از شب قبل داخل یخچال قرار دهید. برای مخلوط کردن مواد کاپ کیک، مقداری آرد و مقداری شیر را اضافه کرده و هم بزنید و مجدد مقداری آرد و مقداری شیر را اضافه کنید و به همین صورت انجام دهید تا مواد تمام شوند. دقت کنید که با آرد شروع شود و با آرد به پایان برسد.

در صورت تمایل، مواد کاکائویی را کمتر داخل قالب بریزید تا مغز کاپ کیک مشخص باشد.

Capture 60

طرز تهیه خورش آلو اسفناج خوشمزه و مخصوص ایرانی

Capture 55

طرز تهیه این تخم مرغ سوخاری؛ یک پیش غذای خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا