آلبالو پلو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که معمولاً با گوشت مرغ یا گوشت چرخ کرده تهیه میشود. این غذا به دلیل طعم ترش و شیرینش، در مجالس و مهمانیها بسیار مورد استقبال قرار میگیرد. در ادامه به طرز تهیه آلبالو پلو خوشمزه خواهیم پرداخت.
مواد لازم برای تهیه آلبالو پلو با گوشت چرخی
- برنج: 1 کیلو
- آلبالو: 500 گرم
- شکر: 500 گرم
- زعفران دم کرده: 1 قاشق غذاخوری
- گوشت چرخ شده: 500 گرم
- پیاز رنده شده: 2 عدد
- نمک و زردچوبه و فلفل: به میزان لازم
- روغن مایع و کره: به میزان لازم
طرز تهیه آلبالو پلو خوشمزه با کوفته قلقلی
- برنج را به مدت 3 تا 4 ساعت با مقداری نمک خیس کنید.
- هسته آلبالوها را با نی خارج کنید و سپس شکر را روی آن ریخته و 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار دهید.
- آلبالوی پخته شده را از روی حرارت برداشته و در صافی ریخته و آب آن را جدا کنید.
- گوشت چرخ شده را با نمک و ادویه و پیاز رنده شده خوب ورز دهید و سپس قلقلی کنید و در یخچال استراحت دهید.
- ته قابلمه کمی روغن ریخته و مقداری برنج سفید ته آن ریخته و سپس آلبالوی پخته شده و شربت آلبالو روی آن بریزید.
به همین ترتیب میتوانید آلبالو پلو را با مرغ نیز تهیه کنید. برای اینکار مواد لازم شامل:
مواد لازم برای تهیه آلبالو پلو با مرغ
- برنج ایرانی: 4 لیوان
- آلبالو: 500 گرم
- شکر: 250 گرم
- مرغ: 1 عدد
- پیاز: 1 عدد
- روغن و زعفران: به مقدار لازم
- نمک و ادویه: به مقدار کافی
طرز تهیه آلبالو پلو خوشمزه با مرغ
- برنج را 2 تا 3 ساعت قبل از پخت خیس کنید.
- سپس آب را به جوش آورده و برنج را به آن اضافه کنید. بعد از 10 دقیقه آبکش کنید.
- هسته آلبالوها را با هسته گیر بگیرید و شکر را روی آن بریزید و یک ساعت صبر کنید.
- آلبالو و شکر را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید بجوشد.
- تکههای مرغ را با مقداری آب و ادویه بپزید.
- در پایان برنج را لایه لایه با آلبالوها و شربت آلبالو مخلوط کنید و دم کنید.
نکته: میتوانید برای تزیین، مرغ را کنار آلبالو پلو سرو کنید.
ارسال دیدگاه