طرز تهیه آش گندم خوشمزه و مقوی

دوشنبه 25 فروردین 1404 آشپزی
تهیه آش گندم یزدی

آش گندم یکی از غذاهای سنتی و محبوب استان یزد است که به عنوان آش امام حسین (ع) نیز شناخته می‌شود. این آش گندم به دلیل مواد مغذی و طعمی لذیذ، در ایام محرم و صفر بیشتر از همیشه طبخ می‌شود. در اینجا، طرز تهیه این غذای خوشمزه را برای شما آماده کرده‌ایم.

مواد لازم جهت طرز تهیه آش گندم

  • پیاز داغ: ۵ قاشق غذاخوری
  • سیر داغ: ۳ قاشق غذاخوری
  • نخود: ۲۵۰ گرم
  • لوبیا چیتی: ۲۵۰ گرم
  • گندم پوست کنده: ۴۰۰ گرم
  • سبزی های آش: ۱ کیلوگرم
  • نعنا خشک: ۱ قاشق غذاخوری
  • کشک: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

آش گندم

طرز تهیه آش گندم یزدی

از شب قبل حبوبات (لوبیا و نخود) را در آب خیس کنید. درون قابلمه، گندم شسته شده و حبوبات خیس خورده شده را بریزید و بگذارید تا بپزند و نرم شوند. پس از پختن و نرم شدن حبوبات، سبزی آش را که شسته و خرد کرده‌اید به همراه پیاز داغ و سیر داغ به آش اضافه نمائید. در هنگام سرخ کردن پیاز و سیر، کمی زردچوبه و فلفل اضافه کنید تا عطر بهتری بگیرد.

پس از اضافه کردن تمام مواد، حرارت گاز را ملایم کنید و اجازه دهید تا آش کاملاً جا بیفتد و غلظت پیدا کند. سپس آش را در ظرف کشیده و با کشک، پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ تزئین کنید.

نکات

  1. در صورت تمایل می‌توانید در انتهای پخت درون آش مقداری کشک اضافه کنید.
  2. این آش گوشت ندارد اما اگر دوست داشتید می‌توانید کمی گوشت قرمز را جداگانه بپزید و همزمان با اضافه کردن سبزی‌ها اضافه نمائید.
  3. برای تهیه نعنا داغ، کمی نعنای خشک را در مقداری آب خیس کنید، سپس آب اضافی را گرفته و درون روغن تفت دهید تا رنگ نعنا تغییر کند.
  4. سبزی های آش شامل ترکیبی از جعفری، تره، گشنیز و اسفناج است. اگر اسفناج در دسترس نبود، از برگ چغندر می‌توانید استفاده کنید.
۰۹۵۴۰۳

طرز تهیه شیرینی نارگیلی خوشمزه و سریع

بیوگرافی رابرت پتینسون

طرز تهیه کیک ماست خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا