طرز تهیه آش میوه خوشمزه و مقوی

سه‌شنبه 27 خرداد 1404 آشپزی
ashe myve

آش میوه یکی از آش‌های محبوب و سنتی ایرانی است که با میوه‌های خشک و تازه تهیه می‌شود. این آش دارای طعمی دلپذیر و خاصیت‌های فراوانی است که به پاکسازی بدن کمک می‌کند. در اینجا، مراحل تهیه آس میوه را برای شما شرح خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه آش میوه

  • نخود، لوبیا چی‌تی و عدس: ۷۵۰ گرم
  • سبزی آش خرد شده: ۱ کیلوگرم
  • پیاز متوسط: ۳ عدد
  • روغن مایع مخصوص سرخ‌کردنی به مقدار لازم
  • آلبالو خشک، قیسی، برگه زردآلو و آلو: ۲۰۰ گرم
  • رشته مخصوص آش: ۷۵۰ گرم
  • پودر نعنا خشک: قاشق سوپ‌خوری
  • شیره انگور: ۱/۲ پیمانه
  • سرکه انگور: ۲ پیمانه
  • آب گوشت یا آب قلم: ۱ لیوان
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

آش میوه

طرز تهیه

  1. برای تهیه آش میوه ابتدا مواد اولیه را به مدت ۲۴ ساعت خیس کنید تا نفخ آن‌ها گرفته شود. (عدس به ۲ ساعت خیس خوردن نیاز دارد)
  2. حبوبات را آبکش کرده و جداگانه بپزید.
  3. پیازها را پوست کنده و به صورت خلالی خرد کنید.
  4. آلبالو خشک، آلو و برگه قیسی و زردآلو را در یک کاسه قرار دهید و با آب بشویید و بگذارید کمی خیس بخورند.
  5. در یک قابلمه بزرگ، مقداری روغن بریزید و روی شعله بگذارید تا داغ شود. سپس نصف پیازها را اضافه کرده و تفت دهید تا طلایی شوند.
  6. بعد از آن، سبزی خرد شده و حبوبات پخته شده را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید مواد با هم بجوشند.
  7. میوه‌های خشک خیس‌خورده و فلفل را به آش اضافه کنید و بگذارید بپزند.
  8. رشته‌ها را نصف کرده و به آش اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد.
  9. در ۱۰ دقیقه آخر پخت، مخلوط شیره انگور و سرکه را به آش اضافه کنید و سپس شعله را خاموش کنید.
  10. آش را در کاسه سرو کنید و با نعنا داغ و پیاز داغ تزیین کنید.

آش میوه شما آماده است. نوش جان!

rolete asfnaj

طرز تهیه رولت اسفناج خوشمزه و بین المللی

مربای زرشک

طرز تهیه مربای زرشک خوشمزه و سالم

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا