آش میوه یکی از آشهای محبوب و سنتی ایرانی است که با میوههای خشک و تازه تهیه میشود. این آش دارای طعمی دلپذیر و خاصیتهای فراوانی است که به پاکسازی بدن کمک میکند. در اینجا، مراحل تهیه آس میوه را برای شما شرح خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه آش میوه
- نخود، لوبیا چیتی و عدس: ۷۵۰ گرم
- سبزی آش خرد شده: ۱ کیلوگرم
- پیاز متوسط: ۳ عدد
- روغن مایع مخصوص سرخکردنی به مقدار لازم
- آلبالو خشک، قیسی، برگه زردآلو و آلو: ۲۰۰ گرم
- رشته مخصوص آش: ۷۵۰ گرم
- پودر نعنا خشک: قاشق سوپخوری
- شیره انگور: ۱/۲ پیمانه
- سرکه انگور: ۲ پیمانه
- آب گوشت یا آب قلم: ۱ لیوان
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
- برای تهیه آش میوه ابتدا مواد اولیه را به مدت ۲۴ ساعت خیس کنید تا نفخ آنها گرفته شود. (عدس به ۲ ساعت خیس خوردن نیاز دارد)
- حبوبات را آبکش کرده و جداگانه بپزید.
- پیازها را پوست کنده و به صورت خلالی خرد کنید.
- آلبالو خشک، آلو و برگه قیسی و زردآلو را در یک کاسه قرار دهید و با آب بشویید و بگذارید کمی خیس بخورند.
- در یک قابلمه بزرگ، مقداری روغن بریزید و روی شعله بگذارید تا داغ شود. سپس نصف پیازها را اضافه کرده و تفت دهید تا طلایی شوند.
- بعد از آن، سبزی خرد شده و حبوبات پخته شده را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید مواد با هم بجوشند.
- میوههای خشک خیسخورده و فلفل را به آش اضافه کنید و بگذارید بپزند.
- رشتهها را نصف کرده و به آش اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد.
- در ۱۰ دقیقه آخر پخت، مخلوط شیره انگور و سرکه را به آش اضافه کنید و سپس شعله را خاموش کنید.
- آش را در کاسه سرو کنید و با نعنا داغ و پیاز داغ تزیین کنید.
آش میوه شما آماده است. نوش جان!
ارسال دیدگاه