طرز تهیه آش شله قلمکار خوشمزه و معروف

سه‌شنبه 9 اردیبهشت 1404 آشپزی
ashe shole galamcar

آش شله قلمکار یکی از آش‌های محبوب و مشهور در ایران است که با استفاده از گوشت بدون استخوان، حبوبات و سبزیجات تهیه می‌شود. این آش به دلیل زمان‌بر بودنش معمولاً در مراسم‌های خاص مانند نذری یا سفره افطار تهیه می‌شود.

مواد لازم برای تهیه آش شله قلمکار

این مواد برای ۲۰ نفر مناسب است:

  • یک کیلو گوشت گردن گوسفند
  • دو عدد پیاز
  • یک پیمانه برنج
  • یک کیلو سبزی آش
  • ۲۰۰ گرم بلغور گندم یا 1 پیمانه
  • یک پیمانه نخود
  • یک پیمانه لوبیا چیتی
  • ۱۰۰ گرم لوبیا چشم بلبلی یا 1/2 پیمانه
  • 1/2 پیمانه لوبیا قرمز
  • 1/2 پیمانه عدس
  • 1/2 پیمانه ماش
  • ۳۰۰ گرم پیازداغ
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • 1 قاشق غذاخوری زردچوبه
  • 1 قاشق غذاخوری دارچین
  • ۵۰ گرم کره

آش شله قلمکار

طرز تهیه آش شله قلمکار

  1. گوشت گردن را تکه‌تکه کرده و با پیاز و زردچوبه در روغن تفت دهید و سپس آب اضافه کنید و بپزید.
  2. حبوبات را جداگانه بپزید و پس از پخت به سایر مواد اضافه کنید.
  3. برنج و بلغور گندم را شسته و خیس کنید و سپس به مابقی مواد بیفزایید.
  4. در نهایت با پیازداغ و ادویه‌ها مزه‌دار کنید و اجازه دهید تا خوب بپزد.

نکات مهم پخت آش شله قلمکار

  1. حبوبات را حتماً خیس کنید تا نفخ آن‌ها گرفته شود.
  2. گوشت دنده و سرسینه گوسفند نیز می‌تواند استفاده شود.
  3. پیازداغ بیشتر باعث خوشمزه‌تر شدن آش می‌شود.
برچسب‌ها:
kyke gahve

طرز تهیه کیک قهوه خوشمزه و نکات کلیدی آن

Capture 38

طرز تهیه مرغ گریل شده خوشمزه و آسان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا