آش سبزی شیرازی
یک غذای اصیل شیرازی که بسیار پر طرفدار است ، به دلیل وجود گوشت و حبوبات بسیار مقوی است و یک صبحانه بسیار کانل محسوب میشود این آش خوشمزه را در خانه تهیه کرده و از خودن آن در کنار عزیزانتان لذت ببرید.
مواد لازم آش سبزی شیرازی :
- سبزی(تره ترخان شوید)400 گرم
- نخود 100 گرم
- عدس 100 گرم
- لوبیا قرمز 100 گرم
- برنج محلی نیم دانه 100 گرم
- ترخان خشک 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان لازم
- زرد چوبه به میزان لازم
- پیاز 1 عدد
- پیاز داغ به میزان لازم
- گوست سر دست یا گوشت گردن گوسفندی 500 گرم
طرز تهیه آش سبزی شیرازی:
1 _برای تهیه آش شیرازی ، ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس کنید و آب حبوبات را خالی کنید و باز روی آن آب بریزید و با کمی نمک روی حرارت قرار بدهید تا بپزند. عدس ها را هم جدا بپزید.
2_گوشت را در یک قابلمه دیگر با یک عدد پیاز و کمی زردچوبه و فلفل قرمز و یک لیتر آب بپزید.و بعد ار پختن گوشت استخوان گوشت را جدا کرده و گوشت را بکوبید
3_برنج را هم جداگانه بپزید.
4_ سبزی ها را پس از پاک کردن و شستن خرد کنید و کاملاً تفت بدهید تا بپزند.
5_ در یک قابلمه مناسب تمام مواد پخته شده را ریخته (حبوبات کاملاً پخته شده برنج پخته و سبزی ها و گوشت که کاملاً پخته شده و کوبیده شده ) به همراه آب گوشت به آش اضافه کنید و بگذاریدبپزد و جا بیفتد
در یک قابلمه کوچک کمی روغن را داغ کنید و نیمی از پیاز داغ را به همراه کمی زردچوبه و فلفل سیاه تفت بدهید تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود و آن را به صورت داغ در آش در حال جوشیدن بریزید. ترخان خشک را خرد کنید و سپس خیس کنید و به آش اضافه کنید. ⅓ از آش را در ظرف دیگری بریزید و آن را کاملاً بکوبید و سپس به آش اضافه کنید. (کشدار تر می شود) و خوب هم بزنید پس از چند جوش آش کاملاً جا می افتد و می توانید آن را در ظرف مناسب بکشید و با پیاز داغ و قلفل سیاه یا قرمزتزئین کنید.
ارسال دیدگاه