آش دوغ یکی از غذاهای محلی و محبوب در مناطق کوهستانی ایران می باشد. این آش خوشمزه با ترکیبی خاص از ماست و دوغ تهیه میشود و با افزودن سبزیجات معطر طعمی بهشتی پیدا میکند. با اضافه کردن کره، میتوانید لذیذتر شدن این آش دوغ را تجربه کنید. در اینجا طرز تهیه این آش خوشمزه را با شما به اشتراک میگذاریم.
اگر برگ سیر در دسترس دارید، به سبزیجات این آش دوغ اضافه کنید تا طعم آن بهشتی شود. برخی افراد دوست دارند شوید و نعناع هم به آن اضافه کنند که نعناع بیشتر برای تزئین در نظر گرفته میشود.
- مناسب برای : ۸ نفر
- زمان آماده سازی : کمتر از ۱ ساعت
مواد لازم آش دوغ:
- ماست پرچرب: 2 لیتر
- دوغ محلی: 2 لیتر
- برنج: 1 پیمانه
- نخود پخته: 1.5 پیمانه
- تره و گشنیز پاک شده: نیم کیلو
طرز تهیه آش دوغ:
- ابتدا ماست را با همزن آنقدر هم بزنید تا کاملا شل شود، به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه با همزن برقی یا دستی.
- سپس کم کم دوغ را به آن اضافه کرده و باز هم میزنیم تا کاملا شل و یکدست شود.
- تخم مرغ را داخل مخلوط دوغ شکسته و باز هم هم میزنیم.
- مخلوط دوغ و تخممرغ را روی حرارت زیاد اجاق قرار میدهیم و با قاشق چوبی هم میزنیم.
- یک پیمانه برنج خام را شسته و داخل مخلوط دوغ روی حرارت میریزیم و دائم هم میزنیم.
- آنقدر هم میزنیم تا برنج پخته و غلظت دوغ مناسب شود.
- برای جلوگیری از سر رفتن آش شعله را کمی ملایم میکنیم.
- وقتی آش شروع به قلقل کرد، تره و گشنیز خردشده را اضافه میکنیم.
- نمک را به آش اضافه میکنیم.
- پس از اضافه کردن سبزی و نخود دیگر لازم نیست دائم آش را هم بزنید.
- در نهایت توجه داشته باشید که آش دوغ رقیق است.
ارسال دیدگاه