آش اسفناج یکی از غذاهای سنتی و مقوی ایرانی است که در بسیاری از مراسمها و فصلها تهیه میشود. این آش خوشمزه با استفاده از مواد تازه تهیه میشود و طعمی دلپذیر دارد.
مواد لازم برای درست کردن آش اسفناج
- برنج نیم دانه: یک چهارم لیوان
- اسفناج: نیم کیلو
- عدس: نصف لیوان
- آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز داغ: ۳ قاشق غذاخوری
- سیرداغ: ۱ قاشق غذاخوری
- نعناع داغ: ۵ قاشق غذاخوری
- کشک: در صورت دلخواه به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه آش اسفناج
- برنج نیم دانه را دو ساعت قبل از پخت خیس کنید.
- اسفناج را خوب بشویید و خرد کنید.
- عدس را بشویید و با یک لیتر آب روی حرارت بگذارید تا بپزد.
- پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
- سیر را ریز خرد کنید و به پیاز داغ اضافه کنید و کمی تفت دهید.
- اسفناج خرد شده را به پیاز و سیر اضافه کنید و کمی تفت دهید.
- عدس پخته شده را به اسفناج اضافه کنید.
- برنج نیم دانه خیس خورده را به مواد اضافه کنید و دو لیتر آب روی آن بریزید.
- حرارت را زیاد کنید تا آش به جوش بیاید.
- پس از اینکه آش جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید آش به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزد.
- آرد سفید را در نصف لیوان آب سرد حل کنید و به آش اضافه کنید تا آش قوام بگیرد.
- نعناع داغ را به آش اضافه کنید و ۱۰ دقیقه دیگر بپزید.
- آش را در ظرف سرو بکشید و با کشک و پیاز داغ و نعناع داغ تزیین کنید.
نکات
- برای اینکه آش اسفناج شما خوشمزهتر شود، از اسفناج تازه استفاده کنید.
- اگر اسفناج تازه در دسترس ندارید، میتوانید از اسفناج منجمد استفاده کنید.
- برای اینکه آش شما سبزتر شود، میتوانید از مقدار بیشتری اسفناج استفاده کنید.
- اگر میخواهید آش شما تندتر شود، میتوانید مقدار سیر داغ را بیشتر کنید.
- اگر میخواهید آش شما ترشمزه شود، میتوانید مقدار آبغوره را بیشتر کنید.
- امیدوارم از این آش اسفناج خوشمزه لذت ببرید.
ارسال دیدگاه