آش آبغوره/طرز تهیه آش آبغوره

پنج شنبه، ۲۷ شهریور ۱۳۹۹ آشپزی

 

آش آبغوره

آش آبغوره جزه آش سنتی شیراز است و  یک آش با طبع خنک است که به خاطر همین خنکی طبعش، توی تابستان و بهار هم مصرف می‌شود. این آش به خاطر داشتن آبغوره، صفرابر، پاک‌کننده معده و روده، تقویت‌کننده کبد و از همه مهم‌تر چربی‌سوز است.آبغوره باعث زود هضم شدن غذا می‌شود، پس می‌تواند شام سبک و ‌مناسبی برای شب‌های تابستان باشد. اگر زخم معده دارید، بهتر است در خوردن این آش کمی احتیاط کنید

مواد لازم برای تهیه آش آبغوره

برای ۶ تا ۸ نفر

  1. گوشت چرخ شده  یا گوشت تکه ۲۵۰ گرم
  2. برنج نیم دانه ایرانی ۲ پیمانه
  3. لپه   یک و یک چهارم پیمانه
  4. پیاز دو عدد بزرگ و یک عدد کوچک برای کوفته ها
  5. آرد نخودچی ۱ قاشق برای داخل کوفته ها
  6. چغندرپخته شده   ۲عدد متوسط
  7. آبغوره به میزان لازم
  8. نعنا خشک   ۴ قاشق غذاخوری
  9. روغن . نمک. زردچوبه و فلفل به میزان لازم

آش آبغوره

طرز تهیه آش آبغوره

■ برنج و لپه را از چند ساعت قبل خیس کنید .

■ پیاز را نگینی خورد کرده و باکمی روغن تفت داده و وقتی سبک شد کمی زردچوبه بهش اضافه کنین .

■ سپس برنج را با مقداری آب افزوده و اجازه دهید با حرارت ملایم پخته و نرم شود .مراقب سر رفتن برنج باشید

■چغند رو شسته و بپزین .سپس بصورت نگینی خورد کنید .و به آش اضافه کنید .

■ لپه را که قبلا خیس کرده و پختید رو هم به آش اضافه کنید .

■ گوشت چرخ شده را به همراه کمی پیاز رنده شده ، نمک . فلفل . کمی زردچوبه و یک قاشق آرد نخودچی کمی ورز بدین و باهاش کوفته ریزه درست کنید .و داخل روغن سرخ کنید .اگه از گوشت تکه ای خواستید استفاده کنین بپزینش و ریشه ریشه کرده و داخل آش بریزید .

■ کمی روغن در تابه ریخته تا گرم بشه. نعنا را افزوده و یه تفت کوچولو که خورد سریع حرارتو خاموش کنید که نعناتون نسوزه .و به آش اضافه کنید . نمک و فلفل غذارو اندازه کنید .کوفته ریزه هارو بریزید.یکم که گذشت و آش غلیظ تر شد آبغوره رو اضافه کنید . یکم که گذشت دوباره آشتون صورتی و خوشرنگ میشه .

■وقتی کاملا جا افتاد در ظرف بکشین و بالبوی قالب شده و درصورت تمایل نعنا داغ تزیین کنید .

 

 

ته چین شهمیرزادی اصیل سمنانی +طرز تهیه

دسرهای شکلاتی ساده و خوشمزه با مایکروفر

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا