آبدوغ خیار؛ یک دسر تابستانی خوشمزه و خنک

جمعه 2 خرداد 1404 آشپزی
خیار» و معجزاتِ سبزی خوردن آشپزی

آبدوغ خیار یکی از آبدوغ خیار های خوشمزه و محبوب ایرانی است که در روزهای گرم تابستانی به عنوان یک دسر یا پیش‌غذا مصرف می‌شود. این خوراکی خوشمزه از ترکیب ماست، خیار، سبزی تازه و نان تهیه می‌شود و طعم بی‌نظیری دارد.

برای تهیه آبدوغ خیار به مواد زیر نیاز دارید:

  • ماست: ۲ فنجان
  • خیار تازه: ۱ عدد
  • سبزی خوردن (نعناع، جعفری و…) : به مقدار دلخواه
  • نان سنگک: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • یخ: به مقدار لازم

زمان تهیه: ۱۵ دقیقه

برای تهیه آبدوغ خیار، ابتدا خیار را به صورت ریز خرد کرده و در کاسه‌ای بزرگ با ماست مخلوط کنید. سپس سبزی خوردن را اضافه کرده و نمک را به مقدار دلخواه به آن بیفزایید. مخلوط را به خوبی هم بزنید. در نهایت، آبدوغ را در کاسه‌ای سرو کرده و با نان سنگک و تکه‌های یخ میل کنید.

نکته: می‌توانید برای طعم بهتر، کمی کشمش یا گردو به آبدوغ خیار اضافه کنید. این ترکیب طعمی متفاوت و لذیذ به شما می‌دهد.

با طعم سیر و ریحان آشپزی

طرز تهیه استیک با طعم سیر و ریحان خوشمزه

شیرینی های قدیمی و خاطره انگیز نوروزی

طرز تهیه شیرینی های قدیمی و خاطره انگیز نوروزی

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا