کیک گوشت

دوشنبه 1 آذر 1400 آشپزی
کیک گوشت

در این مطلب طرز تهیه نوعی کیک را به شما آموزش می دهیم که در دسته شیرینی ها قرار نمیگیرد. بلکه به عنوان یک وعده غذایی کامل است.

تنوع به خرج داده ایم و طرز تهیه کیک گوشت را برایتان آورده ایم.

 مواد لازم برای تهیه خمیر کیک گوشت:

  • تخم مرغ ۴ عدد
  • ماست ۱ لیوان
  • آرد الک شده ۲ لیوان
  • روغن ۱/۲ لیوان
  • بکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

مواد میانی لازم کیک گوشت:

  • پیاز درشت ۱ عدد
  • گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
  • قارچ به مقدار لازم
  • فلفل دلمه ۱ عدد
  • رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • فلفل و نمک و ادویه به مقدار لازم
کیک گوشت

کیک گوشت

طرز تهیه:

تخم مرغ را با نمک و فلفل و روغن با همزن خوب بزنید .سپس ماست و بیکینگ پودر رو اضافه کنید و مخلوط کنید .و در نهایت آرد الک شده رو کم کم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

طرز تهیه مواد میانی:

1پیاز رو نگینی خرد کرده و تفت دهید.گوشت را اضافه کرده و زردچوبه بزنید.آب گوشت که گرفته شد رب گوجه را اضافه کنید و نمک و ادویه بزنید.فلفل دلمه و قارچ را هم اضافه کنید و خوب تفت دهید(مثل مواد ماکارونی)

2-کف یه قالب متوسط رو کاغذ روغنی بذارید و دیواره رو چرب کنید نصف خمیر رو بریزید

3-مواد روبه آرومی روی خمیر پهن کنید و روی اون نصف پنیر رو بریزید .بقیه خمیر را هم به آرامی روی مواد بریزید و صاف کنید بقیه پنیر را هم روی کیک میریزیم.

4-فر ر از قبل گرم کردیم.مواد رو به مدت 45 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد داخل فر میذاریم تا خمیر خوب بپزه و تا حدودی پف بکنه .میتونید چند دقیقه گریل فر رو هم درپایان روشن کنید تا پنیر برشته شود

5-اجازه بدید دمای کیک کمی پایین بیاد و اونو به ظرفتون انتقال بدید.

6-دوستان میتونین کیک گوشت رو درقالبهای تک نفره درست کنین و به شکل فینگر فود سرو کنید.

تهیه پیتزای صبحانه

تخم مرغ

طرز تهیه تخم مرغ اسکرامبل

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا