پیتزا مرغ و قارچ؛ طرز تهیه و فوت و فن عالی شدن آن

شنبه 13 آبان 1396 آشپزی
پیتزا مرغ و قارچ

پیتزا مرغ و قارچ

 

مواد لازم برای تهیه پیتزا مرغ و قارچ

 مرغ نصف یک طرف سینه
 قارچ متوسط شش عدد
 پیاز متوسط دو عدد
 فلفل دلمه سبز و رنگی 100 گرم
 پنیر پیتزا 200 گرم
 سس گوجه فرنگی در صورت تمایل یک قاشق غذلخوری
 آویشن یک قاشق مرباخوری
 ادویه ایتالیایی یک قاشق مرباخوری
 نمک، زردچوبه، دارچین، فلفل، زنجبیل به میزان کافی
 ذرت، گوجه فرنگی، هویج، فلفل دلمه ای رنگی به میزان دلخواه

 

مواد لازم برای پیتزا مرغ و قارچ

روش پخت پیتزا مرغ و قارچ

 

مرحله اول:

اولین قدم برای تهیه پیتزا مرغ و قارچ تهیه خمیر پیتزاست. برای این منظور دو راه پیش رو داریم؛ اول اینکه خمیر پیتزا را بصورت آماده از سوپرمارکت تهیه کنیم، روش دوم که برای بهتر شدن پیتزا، پیشنهاد می شود تهیه خمیر پیتزا در منزل است

مرحله دوم:

پس از آماده سازی خمیر، باید مرغ را آماده کنیم برای این منظور مرغ را به همراه پیاز و کمی زردچوبه می پزیم. برای رفع بوی مرغ از فلفل دلمه ای و هویج استفاده می کنیم. سپس برای طعم دهی به گوشت مرغ ادویه ها را که شامل زردچوبه، دارچین، فلفل، و زنجبیل هستند به آن اضافه می کنیم. زنجبیل بوی مطبوعی به مرغ می دهد و دارای خاصیت گرم است، بنابراین در تعدیل سردی مرغ و خوش طعم کردن آن بسیار موثر است. مقداری که مرغ نیم پز شد نمک را هم اضافه می کنیم. بعد از اینکه مرغ پخت و کمی خنک شد، مرغ ها را ریش ریش می کنیم. سعی کنید مرغ ها را خیلی ریز ریش نکنید تا نقش زیباتری روی پیتزا داشته باشید.

مرحله سوم:

حالا برای تهیه پیاز داغ، پیاز باقیمانده را بصورت ریز خرد می کنیم و در مقداری کمی روغن تفت می دهیم. بعد از اینکه پیاز کمی تفت خورد، فلفل های دلمه ای را نگینی خرد می کنیم و دو سوم آن را به پیاز داغ اضافه می کنیم. بعد از اینکه فلفل دلمه ای با پیاز کمی تفت خورد، مرغ هایی که قبلا ریش ریش کرده بودیم اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که زمانی که مرغ را اضافه کردید دیگر نیاز نیست روغن به تابه اضافه کنید.

مرحله چهارم:

در این مرحله 5 تا از قارچ ها را بصورت ورقه ای خرد می کنیم و در قابلمه آب جوش قرار می دهیم، مقداری نمک و آبلیمو به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم یک دقیقه در آب بجوشد، سپس آن را آبکش می کنیم.

پس از اینکه آب قارچ گرفته شد آن را با مرغ، پیاز و فلفل دلمه ای مخلوط کرده و کمی تفت می دهیم.

مرحله پنجم:

در این مرحله ادویه ایتالیایی و پودر آویشن را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا مواد خوب مخلوط شوند. بعد از اینکه ادویه را اضافه کردیم حدود 5 دقیقه بعد زیر تابه را خاموش می کنیم.

مرحله ششم:

اگر خمیر پیتزا را خودتان تهیه کردید توجه داشته باشید هنگام تهیه پیتزا به هیچ وجه قطر خمیر بیشتر از 50 میلیمتر یا نیم سانتی متر نباشد.

خمیر را در ظرف فر پهن کنید، در صورت تمایل مقداری سس روی خمیر بزنید، سپس مقداری پنیر روی خمیر بریزید تا مواد به خمیر بچسبند. توجه داشته باشید هر چه پنیر بیشتری در کف پیتزا بریزید چسبندگی و کش پیتزا در زمان مصرف بیشتر می شود.

پیتزا مرغ و قارچ

مرحله هفتم:

بعد از پنیر پیتزا، موادی که در تابه تفت دادیم را روی خمیر می ریزیم و مجددا روی مواد را با پنیر می پوشانیم. برای زیباتر شدن پیتزا مرغ و قارچ، قارچ و فلفل دلمه ای باقیمانده را روی پینر می چینیم.

می توانید به جز قارچ از ذرت، و گوجه فرنگی هم استفاده کنید تا زمان آب شدن پنیر روی پیتزا، مواد داخل پنیر فرو بروند و شکل زیبایی را روی کار ایجاد کنند.

مرحله هشتم:

فر را در دمای 200 درجه تنظیم می کنیم و پیتزا را داخل فر قرار می دهیم، نیم ساعت زمان می برد تا پیتزا مرغ و قارچ آماده سرو شود. در آخر قبل از خارج کردن پیتزا حتما یکبار به پشت خمیر نگاه کنید و در صورتی که پخته شده بود و طلایی بود، پیتزا را از فر خارج کنید.

زمان سرو هم با سس کچاب و پودر آویشن می توانید طعم بهتری به پیتزا مرغ و قارچ بدهید.

پیتزا مرغ و قارچ

فوت و فن هایی برای عالی شدن پیتزا مرغ و قارچ

 

اولین نکته:

که معمولا از سر بی حوصلگی یا ناآگاهی به آن توجه نمی شود خمیر پیتزاست. برای درست کردن پیتزاهای خانگی معمولا از خمیرهای دایره¬ای و نیمه آماده بیرون استفاده می کنند که صد در صد کیفیت پیتزا را پایین می آورد. از پودر خمیر پیتزای آماده استفاده کنید و در خانه خمیر را تهیه کنید.

دومین نکته:

خیلی مهم در تهیه پیتزا مرغ و قارچ سس خمیر است. وقتی خمیر را آماده کردید یک لایه متوسط از آن را در قالب پیتزا یا سینی فری که از قبل با روغن چرب شده، پهن کنید و بعد با چنگال روی تمام سطح خمیر ضربه بزنید تا سوراخ شود. بعد آن را برای ۵ الی ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا نیم پز شود. سپس آن را از فر خارج کنید و سطح خمیر نیم پز را خوب سس بزنید و پخش کنید.

سومین نکته:

مهم این است که ترجیحا از مواد آبدار مثل گوجه خام یا قارچ خام در پیتزا استفاده نکنید یا اینکه اگر استفاده میکنید حتما باید روی سطح پیتزا قرار دهید تا آب آن تبخیر شود و به خورد پیتزا نرود چون باعث نرم و شل شدن آن می شود.

چهارمین نکته:

که به خوشمزه شدن پیتزا مرغ و قارچ کمک می کند پنیر گوداست. پنیر گودا یا پنیر تست را به صورت ورقه ای می توانید از سوپرمارکت ها تهیه کنید. این پنیر مثل پنیر پیتزا کش نمی آید اما طعم خیلی خوبی دارد. در انتخاب پنیر پیتزا هم دقت کنید بهترین مارک آن را بگیرید. ترکیب این دو پنیر در پیتزا عالی می شود.

پنجمین نکته:

که آخرین و مهمترین نکته است ادویه های پیتزاست. پیتزا هم مثل انواع غذاهای دیگر ادویه مخصوص به خود را دارد که اگر استفاده نکنید تقریبا تمام طعم اصلی را از دست خواهید داد. ادویه ایتالیایی طعم فوق العاده ای به پیتزا می دهد. آخرکار قبل از گذاشتن پیتزا در فر حتما کمی پودر آویشن و فلفل قرمز یا سیاه و فلفل سفید روی آن بپاشید. فلفل سفید تندی ندارد و طعم خوبی به غذا میدهد.

منبع : سایت ستاره

اسرار سرآشپرهای حرفه‌ای دنیا

اسرار آشپزی از زبان سرآشپرهای حرفه‌ای دنیا

مربای زردآلو

طرز تهیه مربای زردآلو (با هسته و بی هسته)

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا