طرز تهیه کیک عسل

شنبه 6 آذر 1400 آشپزی

در اینجا به شما کیک عسل را اموزش میدهیم

مواد لازم کیک عسل:

 

  •     آرد ۵۰۰ گرم
  •     بیکینگ پودر ۳ قاشق چای خوری
  •     شکر قهوه ای ۱ پیمانه
  •     جوش شیرین ۳ قاشق چای خوری
  •     ادویه شیرینی ۱ قاشق چای خوری
  •     کره ۲۵۰ گرم
  •     عسل یک و یک چهارم پیمانه
  •     شیر یک و یک چهارم پیمانه
  •     تخم مرغ  ۲ عدد
کیک عسل

کیک عسل

 

 

آماده کردن مواد برای تهیه کیک عسل:

۱- در کاسه کوچکی، تخم‌مرغ‌ها رو هم بزنید.
۲- طرز تهیه ادویه شیرینی رو در اینجا ببینید.

 

طرز تهیه کیک عسل :

1. از قبل فر رو با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. قالب کمربندی گرد ۲۵ سانتی‌متری رو چرب کنید و در اون کاغذ روغنی پهن کنید.

2. آرد، بیکینگ پودر، شکر، جوش شیرین و ادویه شیرینی رو در کاسه بزرگی بریزید. در قابلمه کوچکی روی حرارت ملایم، کره و عسل رو آب کنید. بعد شیر رو اضافه کنید و بذارید تا ترکیب کمی خنک بشه. اون رو به همراه تخم‌مرغ زده شده به ترکیب مواد خشک اضافه کنید.

3. مواد رو هم بزنید تا خمیری یکدست داشته باشید. خمیر رو در قالب آماده شده بریزید و برای یک ساعت و ربع تا یک ساعت و نیم در فر بپزید.

4. در هنگام پخت، کیک پف می کنه، ولی موقع سرد شدن پف کیک می خوابه. بذارید تا کیک در قالب کاملا خنک بشه و بعد اون رو از قالب دربیارید.

 

املت دریایی

ماهی با سبزیجات

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا