طرز تهیه پیتزا کالزونه ایتالیایی مرحله به مرحله

دوشنبه 11 تیر 1397 آشپزی
طرز تهیه پیتزا کالزونه ایتالیایی مرحله به مرحله

مواد لازم:

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
½ یک عدد پیاز کوچک (خرد شده)
۲ حبه سیر (خرد شده)
۱ قاشق غذا خوری آویشن
۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ پیمانه سس گوجه فرنگیدستور پخت
۴۵۰ گرم خمیر پیتزا
۱ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
۱ پیمانه سبزیجات خرد شده (فلفل، قارچ، کدو)
۱ عدد تخم مرغ
¼ پیمانه پنیر پارمزان رنده شده
نمک و فلفل
سبزیجات تازه به عنوان چاشنی

طرز تهیه

1. فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

2. روغن را داخل تاوه بریزید تا گرم شود. پیاز، سیر و آویشن را اضافه کنید. به مدت ۵ دقیقه تفت بدهید تا پیازها حالت نیمه شفاف بگیرند.

آموزش مرحله به مرحله تهیه پیتزا کالزونه ایتالیایی

3. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت بزنید تا قهوه ای رنگ شود. سس گوجه فرنگی و سبزیجات را اضافه کنید و کمی هم نمک و فلفل بزنید.

4. مواد را از تاوه به ظرف دیگری منتقل کنید. سپس تاوه را با دستمال کاغذی پاک کنید و کنار بگذارید.

آموزش مرحله به مرحله تهیه پیتزا کالزونه ایتالیایی

5. خمیر پیتزا را دو نیم کنید و روی سطح آردی قرار دهید. آن ها را با وردنه به شکل دایره صاف کنید. اندازه آن باید کمی بزرگ تر از تابه باشد.

آموزش مرحله به مرحله تهیه پیتزا کالزونه ایتالیایی

6. یکی از خمیرها را کف ماهیتابه قرار داده و کف تابه و کناره های تابه فشار دهید.

آموزش مرحله به مرحله تهیه پیتزا کالزونه ایتالیایی

7. نصف پنیر موزارلا را روی خمیر بریزید. روی پنیر مواد بریزید و دوباره روی مواد پنیر پیتزا بریزید. مقداری هم نمک و فلفل بریزید.

آموزش مرحله به مرحله تهیه پیتزا کالزونه ایتالیایی

8. لایه دیگر خمیر را روی آن قرار دهید و لبه ها را به هم بچسبانید. روی خمیر مقداری تخم مرغ هم زده بمالید. سپس پنیر پارمزان رنده شده را روی خمیر بپاشید. با چاقو روی خمیر را سوراخ کنید.

آموزش مرحله به مرحله تهیه پیتزا کالزونه ایتالیایی

9. به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه پیتزا را داخل فر بپزید تا قهوه ای طلایی رنگ شود.

آموزش مرحله به مرحله تهیه پیتزا کالزونه ایتالیایی

10. پیتزا را از داخل فر بیرون بیاورید و بعد از ۱۰ دقیقه روی آن سبزیجات تازه بریزید، اسلایس کرده و میل کنید.

آموزش مرحله به مرحله تهیه پیتزا کالزونه ایتالیایی

منبع:برترین ها

دستور پخت آش لخشک گنابادی

دستور پخت آش لخشک گنابادی

دستور تهیه پیتزا پوآچا خوشمزه مناسب جشن تولدها

دستور تهیه پیتزا پوآچا خوشمزه مناسب جشن تولدها

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا