طرز تهیه صفیحه

یکشنبه 28 آذر 1400 آشپزی

در این مطلب میخواهیم شما را با صفیحه که خیلی سریع آماده میشود، آشنا کنیم.

مواد مورد نیازصفیحه

 

  • گوشت چرخ کرده: 500 گرم
  • پیاز (نگینی خرد شده): 1 عدد
  • گوجه فرنگی (نگینی خرد شده): 1 عدد
  • فلفل چیلی کوچک (خرد شده): 1 عدد
  • جعفری (خرد شده): یک سوم پیمانه
  • خلال بادام: 2 ق س
  • رب انار: 1 ق س
  • پودر دارچین: یک دوم ق چ
  • پودر تخم گشنیز: یک سوم ق چ
  • پودر زیره: یک سوم ق چ
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • نان پیتا: 4 عدد
  • روغن زیتون: 2 ق س
صفیحه

صفیحه

روش پخت

1.    پیاز را درون تابه ای ریخته و همراه با 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود.

2.    گوشت را به مواد افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

3.    فلفل چیلی و جعفری را به همراه خلال بادام، گوجه فرنگی، رب انار، پودر دارچین، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، نمک و فلفل سیاه را به گوشت افزوده و با حرارت ملایم کمی تفت دهید.

4.    مقداری روغن زیتون روی نان پیتا (یا نان تافتون به صورت گرد برش خرده) بمالید و از مخلوط گوشت و ادویه روی آن بگذارید. سپس آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 8 دقیقه بپزید.

 

تهیه «خورش نخودفرنگی»

چیزکیک بادام و عسل

طرز تهیه چیزکیک بادام و عسل

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا