سالاد سیب زمینی

چهارشنبه 3 آذر 1400 آشپزی

سالاد سیب زمینی و نعناع از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.رنده پوست لیمو و فلفل چیلی به سالاد طعمی تند و تیز می دهند.

مواد لازم برای سالاد سیب زمینی : 

  •     سیب زمینی  ۱ کیلوگرم
  •     خامه  ۲۵۰ میلی لیتر
  •     لیمو  ۱ عدد
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه به میزان لازم
  •     نعناع  ۱ مشت
  •     فلفل چیلی قرمز  ۱ عدد
سالاد سیب زمینی

سالاد سیب زمینی

1-سیب زمینی ها را در مقداری آب نمک، آب پز کنید، سپس آن ها را آبکشی کرده و خشک کنید. آن ها را کنار بگذارید تا خنک شوند. اگر بزرگ بودند می توانید آن ها را به قسمت های کوچک تر تقسیم کنید.

2-خامه، رنده پوست و آب لیمو را به همراه قدری نمک و فلفل سیاه به آن ها اضافه کرده و مواد را با هم ترکیب کنید. مقداری از نعناع و (در صورت تمایل) فلفل چیلی را به سالاد اضافه کنید و دوباره مواد را با هم ترکیب کنید. بقیه ی نعناع و فلفل چیلی را روی سالاد بریزید و آن را سرو کنید.

نکات:

1– از سیب زمینی های کوچک استفاده کنید. آن ها را شسته و پوست بگیرید. سیب زمنی های بزرگ تر را خرد کنید.

2– می توانید از خامه های کم چرب استفاده کنید.

3– پوست لیمو را رنده کرده و آب آن را بگیرید.

4– نعناع را ریز خرد کنید.

5– استفاده از فلفل چیلی در این دستور اختیاری است. دانه های فلفل چیلی را جدا کرده و بعد آن را ریز خرد کنید.

 

اردور گوجه

سالسای خیار

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا