دستور پخت مرغ شکم پر

شنبه 30 تیر 1397 آشپزی
دستور پخت مرغ شکم پر

 مواد لازم برای مرغ شکم پر

مرغ شکم پرغذاهای محلی مازندران
 مرغ 1 عدد ( دو کیلویی )
 سبزی خرد شده یک لیوان شامل ( جعفری، گشنیز، نعنا  و ترخون )
 مغز گردوی چرخ شده یک فنجان
 آلو و قیسی خرد شدهنصف فنجان
 پیاز سرخ شده2 قاشق سوپخوری
 زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری
 زرشک 2 قاشق سوپخوری
 شکر یک قاشق سوپخوری
 آب لیمو یا آب نارنج 3-2 قاشق سوپخوری
 نمک و فلفلبه مقدار لازم

طرز تهیه مرغ شکم پر

مرغ  را با آب لیمو  یا آب نارنج ، نمک ، فلفل و زعفران  حل شده ( زعفران ساییده را در آب جوش حل می کنیم ) مخلوط می کنیم تا یک ساعت بماند.
سبزی را با یک قاشق سوپخوری روغن کمی تفت می دهیم
و بقیه مواد یعنی مغز گردوی  چرخ شده ، آلو و قیسی خرد شده ، پیاز سرخ شده ، زرشک و شکر را به آن اضافه می کنیم.
مخلوط را در شکم مرغ  جای می دهیم.جلوی شکم آن را قبل از دوخت یک تکه کاغذ فویل قرار می دهیم.
بعد شکم مرغ  را می دوزیم و در قابلمه ای که گنجایش مرغ  را داشته باشد، با 3 قاشق سوپخوری روغن داغ شده، با شعله ملایم سرخ می کنیم.
3-2 فنجان آب را در چند بار اضافه می کنیم، تا مرغ  پخته شود، ولی له نشود.
پس از طبخ، باید نصف فنجان آب داشته باشد.
منبع:نمناک
دستور پخت نان خرمایی كرمانشاهی

دستور پخت نان خرمایی كرمانشاهی

دستور پخت کوفته شوید باقلا

نحوه پخت کوفته شوید باقلا

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا