دستور پخت گوشت آرام پز با کلم

جمعه 13 بهمن 1396 آشپزی
دستور پخت گوشت آرام پز با کلم

دستور پخت گوشت آرام پز با کلم

مواد لازم برای گوشت آرام پز با کلم

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 کیلوگرم گوشت
1 عدد بزرگ پیاز
500 گرم کل اسلا
1 حبه سیر
3/4 پیمانه سرکه
1 قاشق چای خوری زیره
350 گرم سیب زمینی
گوشت آرام پز با کلم
همچنین بخوانید : دستور تهیه تمام غذاهای خارجی

طرزتهیه گوشت آرام پز با کلم

در قابلمه ای،1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را با حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. بر روی گوشت ها نمک و فلفل(فراوان) بپاشید و هر طرف گوشت را 3 دقیقه تا طلایی شوند بپزید. گوشت ها را از قابمله خارج کنید.
حرارت را به متوسط رو به پایین کاهش دهید. 1 قاشق غذاخوری باقیمانده روغن زیتون، پیاز، ترکیب کلم و هویج ( کل اسلا) و سیر را اضافه کنید. بر روی آنها نمک و فلفل بپاشید. برای 10 دقیقه تا کلم ها نرم شوند، بپزید.(مواد را مدام هم بزنید.)
حرارت را بالا ببرید. سرکه، زیره و یک و یک چهارم پیمانه آب به مواد اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد. سیب زمینی ها را اضافه کنید، دما را تا حدی که مواد قل بزند، کم کنید. درب ظرف را بگذارید و برای حدود 20 دقیقه تا کلم و سیب زمینی ها نرم شوند، بپزید.
گوشت ها را به قابلمه برگردانید و برای 10 تا 15 دقیقه دیگر تا گوشت ها مغزپخت و سیب زمینی ها نرم شوند، بپزید.
منبع:نمناک
دستور پخت قیمه گوشت چرخ کرده

دستور پخت قیمه گوشت چرخ کرده

دستور پخت نان گردویی

دستور پخت نان گردویی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا