نحوه پخت کیک قرابیه دو رنگ ترکیه ای

چهارشنبه 14 فروردین 1398 دسته‌بندی نشده

 

 

مواد لازم

  • 3 عدد تخم مرغ1 لیوان
  • شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
  • 1 لیوان روغن مایع
  • 500 گرم آرد
  • 4 قاشق غذاخوری نشاسته
  • 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
  • 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
  • رنده پوست 2 عدد لیمو
  • 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

 

مواد لازم برای روی کیک قرابیه

  • عسل و یا مربا
  • پودر نارگیل

دستور پخت کیک قرابیه ترکیه ای

  1. ابتدا تخم مرغ ها را داخل ظرفی بشکنید و شکر را اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید.
  2. وانیل و یک پنس نمک اضافه کنید و مجدد هم بزنید.
  3. سپس روغن مایع را اضافه کنید و کمی هم بزنید.
  4. نشاسته و بکینگ پودر را اضافه کنید حدود 1 لیوان آرد بریزید و هم بزنید.
  5. خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید به یکی پودر کاکائو و کمی آرد اضافه کنید و خمیری با نرمی متوسط آماده کنید.
  6. به خمیر سفید مجدد آرد اضافه کنید و خمیری با نرمی متوسط آماده کنید.
  7. از هر دو خمیر نوارهای باریک و بلندی به ضخامت مداد داخل سینی فر یک خمیر ساده و یک خمیر کاکائویی کنار هم بچینید.
  8. در فر 170 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که کمی سرخ شود بپزید.
  9. بعد از بیرون آوردن کیک قرابیه از فر، بلافاصله روی کیک عسل و یا مربا بمالید و پودر نارگیل بپاشید و کنار بذارید خنک شود.
  10. سپس به شکل مربع برش بزنید.

منبع:تصویر زندگی

شهرستان پل‌دختر زیرآب رفت

جزئیات تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها در استان لرستان و خوزستان به علت سیل

شهرستان پل‌دختر زیرآب رفت

شهرستان پل‌دختر زیرآب رفت

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا