کیک شربتی، یک عصرانه یا میان وعده خوشمزه و مغذی است که طعم دوست داشتنی آن از شربتی حاوی عطر لیمو که بر روی آن ریخته می شود، گرفته شده است. در این مطلب با طرز تهیه کیک شربتی هویج و لیمو آَشنا خواهید شد. با ما همراه باشید.
طرز تهیه شربت برای کیک شربتی
مواد لازم برای تهیه شربت | |
لیمو | 1 عدد |
آب | 3 پیمانه |
شکر | 2 پیمانه |
دستور تهیه:
- شکر و آب را در یک قابلمه ریخته و روى حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.
- مخلوط آب و شکر را به مدت پانزده دقیقه بجوشانید.
- لیمو را به صورت ورقهای خرد کرده و داخل شربت بریزید.
- سپس شربت را از روى حرارت بردارید و فرصت دهید تا ولرم شود.
طرز تهیه کیک شربتی هویج و لیمو
مواد لازم برای تهیه کیک شربتی هویج و لیمو | |
آرد | 1 پیمانه |
شکر | 1 پیمانه |
ماست | 1 پیمانه |
تخم مرغ | 3 عدد |
آرد سمولینا | 1 پیمانه |
روغن مایع | 1/4 پیمانه |
هویج متوسط | 1 عدد |
بکینگ پودر | 2 قاشق چایخوری |
وانیل شکری | 1 قاشق مرباخوری |
رنده پوست پرتقال | 2 قاشق سوپخوری |
دستور تهیه:
- فر را روى حرارت ١٨٠ درجه سانتى گراد گرم کنید.
- قالب مورد نظر برای کیک را با کره چرب کرده و کمی آرد روی آن بپاشید.
- تخم مرغها را در ظرفی با دیواره بلند شکسته، شکر و وانیل شکرى را به آن اضافه کنید و با همزن برقى بزنید تا کرم رنگ شده وحجم آن دو برابر شود.
- ماست و سپس روغن مایع را به ترتیب به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
- پوست پرتقال را رنده کرده و به مواد اضافه کنید.
- هویج را رنده کرده و به مواد اضافه کنید.
- آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده و الک کنید، سپس به همراه آرد سمولینا به مواد اضافه کرده و با لیسک به حالت دورانى مخلوط کنید.
- مواد را داخل قالب ریخته و به مدت ۴۵-۴۰ دقیقه در فرى که از قبل با دمای ١٧٠ درجه سانتى گراد گرم شده قرار دهید.
- براى اینکه مطمئن شوید کیک پخته، با یک چنگال امتحان کنید، اگر کیک به آن نچسبید و تمیز بیرون آمد، کیک آماده است.
- پس از پختن کیک، آن را از فر خارج کرده و بلافاصله بر روی آن با یک سیخ یا خلال چوبی چند سوراخ ایجاد کنید.
- شربت ولرم را روى سطح کیک بریزید و فرصت دهید تا شربت جذب کیک شود.
- پس از اینکه کیک در قالب سرد شد، آن را بیرون آورده، برش زده و با پودر پسته یا نارگیل تزیین کنید.
منبع:ستاره
ارسال دیدگاه