دستور پخت کیک ساندویچ

پنج‌شنبه 2 فروردین 1397 آشپزی
دستور پخت کیک ساندویچ

مواد لازم برای کیک ساندویچ

 ژامبون یا رست بیف:4 ورق یک سانتی
کیک ساندویچ
نان تست برش نخورده:1 عدد
گوجه فرنگی:3 تا 4 عدد
سس مایونز:2 تا 3 قاشق غذا خوری
پنیر خامه ای:500 گرم
جعفری:2 قاشق غذا خوری
گشنیز خرد شده:2 قاشق غذا خوری
کیک ساندویچ

طرز تهیه کیک ساندویچ

دور تا دور نان را با کارد به قطر یک سانت بردارید. بقیه ی نان را از عرض چهار برش بزنید.پنیر خامه ای را با سس مایونز مخلوط کنید تا به صورت کرم در آید.به گوجه فرنگی های ورقه شده کمی نمک بزنید.یک لایه نان را ظرف مورد ظرف مورد نظر قرار داده، رویش را کرم مالیده، ژامبون را روی آن قرار دهید. (ژامبون ها را به اندازه ی نان برش بزنید).
به یک لایه ی دیگر کمی کرم زده، روی ژامبون قرار داده کمی فشار دهید تا به لایه ی ژامبون بچسبد.دوباره روی نان را کرم مالیده دو ظرفش را گوجه فرنگی اسلایس شده قرار دهید.بین دو گوجه فرنگی را نیز جعفری و گیشنیز خردشده بریزید.
به نان بعدی کرم مالیده و آن را روی گوجه فرنگی قرار دهید. دوباره روی نان کرم زده ژامبون بگذارید. به آخرین لایه، کرم زده روی ژامبون قرار دهید. کمی فشار داده تا به هم بچسبد. روی تمام سطح کرم بکشید و در پایان مقداری از کرم را با چند قطره رنگ قرمز به رنگ صورتی در آورده و روی کیک را تزیین کنید. این کیک را به مدل های مختلف می توان درست کرد.
ساندویچ
منبع:نمناک
دستور پخت مارینارای مرغ

دستور پخت مارینارای مرغ

دستور پخت نرگسی کدو

دستور پخت نرگسی کدو

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا