مواد لازم برای کیک انبه
- آرد یک و نیم پیمانه
- جوش شیرین یک هشتم قاشق چای خوری
- نمک یک چهارم قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
- کره نصف پیمانه
- شکر یک و نیم پیمانه
- تخم مرغ 3 عدد
- وانیل نصف قاشق چای خوری
- خامه زده شده نصف پیمانه
- انبه : 3 عدد رسیده و پوره شود
همچنین بخوانید:نحوه پخت چیز کیک انجیر سیاه
دستور پخت کیک انبه
طرز تهیه کیک انبه دو روش
روش 1:
ابتدا کره و شکر را در یک کاسه بزرگ ریخته و با هم زن خوب بزنید تا رنگ آن کرمی شود.
سپس تخم مرغ ها اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد با هم ترکیب شوند.
آرد ، نمک، بکینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط نموده و کم کم به مواد فوق اضافه کرده و خوب مخلوط نمایید.
سپس وانیل و پوره انبه را افزوده و مواد را با هم مخلوط کنید.
قالب را چرب نموده و مایه کیک را داخل آن بریزید، سپس برای حدود یک ساعت در فری که با دمای 350 درجه فارنهایت گرم شده قرار دهید.
بعد از اینکه کیک پخت ان را از فر بیرون آورید و اجازه دهید خنک شود، سپس با خامه و تکه ها انبه تزیین نموده و سرو نمایید.
روش 2:
آموزش آشپزی:اول از همه انبه را پوست بگیرید و با چاقو به برشهای نازک و بزرگ تقسیم کنید .
کف تابه را چرب کنید.
فر را از قبل روی دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
آرد، جوش شیرین، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
همچنین بخوانید:نحوه پخت پاند کیک کاکائویی
ارسال دیدگاه