دستور پخت کیک آلو و هلو وارونه

دوشنبه 24 مهر 1402 آشپزی
دستور پخت کیک آلو و هلو وارونه

کیک آلو و هلو وارونه یک کیک خوشمزه و ساده است که می توان آن را به راحتی در خانه تهیه کرد. این کیک بافتی ترد و طعمی شیرین و ترش دارد که با طعم آلو و هلو ترکیب شده است.

دستور پخت کیک آلو و هلو وارونه

مواد لازم برای کیک آلو و هلو وارونه

  • کره 180 گرم
  •  تخم مرغ 4 عدد
  •  شیر 100 میلی لیتر (1 استکان)
  •  آلو 6 عدد
  • هلو 1 عدد
  • شکر 180 گرم
  • وانیل چند قطره (به میزان لازم)
  • آرد 220 تا 240 گرم
  • بیکینگ پودر یک و نیم قاشق مربا خوری
  • جوش شیرین نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک آلو و هلو وارونه

طرز تهیه کیک آلو و هلو وارونه

  • همه مواد را از قبل از یخچال بیرون می آوریم ( کره ١٨٠ گرم تخم مرغ ٤ عدد ، شیر یک استکان یا ١٠٠ میل ) تا به دما مناسب برسند.
  • قالب موردنظر را با کمی کره چرب و روی کره را خوب با شکر قهو ه ای بپوشانید برای کاراملی کردن ( نیاز به پاشیدن آرد نیست ).
  • سپس شش عدد آلو را نصف کرده روی شکر ته قالب بچیند و سه عدد آلو و یک عدد هلو را ریز خرد میکنیم برای داخل کیک و کنار می گذاریم.
  • حالا ١٨٠ گرم شکر را با ١٨٠ گرم کره خوب با همزن بزنید تا مواد یک دست و کرم رنگ شود ، ٤عدد تخم مرغ را یکی یکی اضافه و خوب هم میزنیم سپس چند قطره وانیل یا
  • وانیل شوگر اضافه میکنیم و هم می زنیم من مقداری پودر هل و دارچین به مایه کیک اضافه کردم.
  • در این جا فر را روشن کردم تا گرم شود و و زیاد داغ نشود با حرارت ١٨٠، حالا آرد ( ٢٢٠ گرم تا ٢٤٠ گرم )، یک و نیم قاشق مرباخوری بکینگ پودر و نصف قاشق چایخوری
  • جوش شیرین سه بار الک کرده و کم کم با شیر به مواد اضافه و با همزن دستی میزنیم تا مخلوط شود.
  • در آخر هم آلو و هلو خرد شده و کمی پودر بادام افزودم هم زدم و مایه را داخل قالب روی آلوهای چیده که ته قالب گذاشته بودیم ریختم و کیک را برای مرحله پخت در فر بمدت ٥٠ دقیقه قرار دادم.
  • من این میزان مواد را در دو تا قالب کوچک ریختم برای همین بافت کیک خیلی نرم و جالب شده بود بستگی به اندازه قالبتان دارد.
  • بعد از پخت و خنک شدن کیک آلو و هلو وارونه آن را وارانه و سرو میکنیم.

کیک آلو و هلو وارونه

نکات تهیه کیک آلو و هلو وارونه :

  1. برای اینکه کیک آلو و هلو وارونه شما خوشمزه تر شود، از آلو و هلوی تازه استفاده کنید.
  2. اگر آلوهای شما سفت هستند، می توانید آنها را قبل از استفاده در کیک، چند دقیقه در آب جوش قرار دهید تا نرم شوند.
  3. اگر دوست دارید کیک شما شیرین تر باشد، می توانید مقدار شکر را در مواد کیک افزایش دهید.
  4. برای اینکه کیک شما تردتر شود، می توانید قبل از ریختن مواد کیک روی آلوها، شکر قهوه ای را در قالب خوب فشار دهید تا به صورت یک لایه ضخیم روی ته قالب قرار بگیرد.

سرو کردن :

کیک آلو و هلو وارونه را می توانید به صورت گرم یا سرد سرو کنید. این کیک به عنوان یک میان وعده یا دسر خوشمزه و دلچسب است.

 

آبگوشت بلدرچین

آبگوشت بلدرچین

پاستا چاق کننده یا مناسب برای کاهش وزن

نحوه پخت پاستا پنه با سس پستو/ دو روش

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا