طرز درست کردن کماج شمالی

چهارشنبه 2 آبان 1397 آشپزی
طرز درست کردن کماج شمالی

مواد لازم برای تهیه کماج شمالی

تخم مرغ2 عدد
شکر180 گرم
گلاب1/4 پیمانه (60 میلی لیتر)
شیر200 میلی لیتر
آرد برنج100 گرم
آرد گندم85 گرم
بکینگ پودر1 قاشق چایخوری
پودر هل1/2 قاشق چایخوری
زعفران دم کردهبه میزان لازم

طرز تهیه کماج شمالی

  1. تخم مرغ و شکر را در یک ظرف بزرگ با دیواره بلند، ریخته و با همزن برقی آن را خوب هم بزنید تا روشن و کشدارشود.
  2. آرد برنج را از الک ریز رد کنید تا مطمئن شوید کاملا نرم است.
  3. گلاب، شیر، و آرد برنج را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کرده و با قاشق مخلوط کنید.
  4. آرد گندم، بکینگ پودر، و پودر هل را هم اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید.
  5. مخلوط حاصل را با همزن برقی در حدی که مایه صاف و یکدست شود هم بزنید.
  6. دستگاه ساندویچ ساز را به برق بزنید تا گرم شود و سپس با یک برس داخل آن را با روغن مایع چرب کنید.
  7. در داخل هر یک از مثلث های دستگاه، یک قاشق غذاخوری از مایه را بریزید و در دستگاه را ببندید.
  8. نان ها ابتدا از کناره ها طلایی می شوند، 3 الی 4 دقیقه به آن زمان دهید و زمانی که کناره ها به رنگ قهوه ای روشن درآمدند با یک کاردک قاشقی نان ها را بلند کرده و پشت و رو کنید و اجازه دهیت طرف دیگر طلایی شده و بپزد.
  9. برای دفعه های بعد قبل از ریختن مایه به داخل دستگاه حتما دوباره دستگاه را چرب کنید تا نان ها به دستگاه نچسبند.
  10. این نان ماندگاری بالایی دارد، می توانید آن را در ظرف دربسته و یا داخل نایلون نگهداری کنید.
  11. برای تازه ماندن نان، بهتر است آن را در یک ظرف دردار قرار داده، یک تکه سیب را در کنار آن قرار دهید و درب ظرف را ببندید

منبع:ستاره

این غذاهای بی ارزش را نخورید

طرز تهیه پلوی گوشت و پیازچه و مافین لاهماجون غذای ترکیه ایی

دستور پخت خورش نازخاتون گیلانی با مرغ

طرز پخت خورش نازخاتون گیلانی با مرغ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا