دستور پخت کباب کوبیده در فر

سه‌شنبه 22 خرداد 1397 آشپزی
دستور پخت کباب کوبیده در فر

مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده در فر

مواد لازم
مخلوط گوشت گوسفند و گوساله 1/2 کیلوگرم
پیاز متوسط3 عدد
نمکبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
زغفران دم کردهیک قاشق غذاخوری
گوجه فرنگیبه میزان لازم

 

طرز تهیه کباب کوبیده در فر

  1. ابتدا پیازها را رنده کرده یا با خرد کن، خرد نمایید.
  2. آب پیازها را بگیرید، اما سعی کنید مقداری از آب پیاز را باقی بگذارید. این کباب باید مدتی در فر بماند تا پخته شود و اگر تمام آب پیاز را بگیرید، کباب‌ها خیلی خشک خواهند شد.
  3. پیاز را به گوشت اضافه و مخلوط کنید.
  4. در ادامه نمک، فلفل و زعفران را اضافه و دوباره مخلوط ‌کنید.
  5. اکنون گوشت را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
  6. کف سینی را کاملا چرب کنید.
  7. به اندازه یک مشت از گوشت را برمی‌دارید و آن را در کف دست کاملا گرد می‌کنیم تا هیچ ترکی روی گوشت باقی نماند.
  8. اکنون گوشت‌های گرد شده را در سینی قرار داده و همانند کوبیده پهن کنید. در آخر هم بندهای کباب را بزنید تا کاملا شبیه کباب کوبیده معمولی شود.
  9. ضخامت کباب‌ها نباید کمتر از یک سانتیمتر باشد؛ چون گوشت گوسفندی نیز استفاده کردیم، کباب‌ها در فر کمی جمع می‌شوند.
  10. گوجه‌ها را از وسط به دو نیم تقسیم کنید.
  11. در فواصل بین کباب‌ها با یکدیگر گوجه قرار دهید.
  12. اکنون سینی را در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید. با این درجه حرارت حدود ۲۰ دقیقه برای پختن کباب کوبیده در فر کافی است.کباب کوبیده در فر

کباب کوبیده در فر
به همین راحتی می‌توانید کباب کوبیده در فر را آماده کنید و از دردسرهای درست کردن آتش مناسب برای تهیه کباب کوبیده راحت باشید. به علاوه ظاهر این کباب تا حد بسیاری مشابه کباب کوبیده تهیه شده روی منقل است، بنابراین برای سرو در میهمانی‌ها نیز مناسب می‌باشد.

منبع:ستاره

دستور پخت خاگینه گردوبرای افطار ماه رمضان

دستور پخت خاگینه گردوبرای افطار ماه رمضان

دستور پخت حلیم بوقلمون

دستور پخت حلیم بوقلمون

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا