دستور پخت پنکیک کره بادام زمینی

شنبه 2 تیر 1397 دسته‌بندی نشده
دستور پخت پنکیک کره بادام زمینی

مواد لازم برای پنکیک کره بادام زمینی

  • آرد   1 فنجان
  • شکر  2 ق غ
  • بکینگ پودر  1 ق چ
  • جوش شیرین  نصف ق چ
  • نمک  یک چهارم ق چ
  • دوغ کره ( یا شیر )  1 و یک چهارم فنجان
  • تخم مرغ  1 عدد
  • کره بادام زمینی  یک سوم فنجان
  • مینی شکلات فنجانی بادام زمینی خرد شده  نصف فنجان
  • سس شکلات و خامه فرم گرفته  برای روی پنکیک

مواد لازم برای سس شکلات

شکلات نیمه شیرین رنده شده  100 گرم
خامه پرچرب  نصف پیمانه
شربت ذرت یا عسل  2 ق چ
پنکیک کره بادام زمینی

طرز تهیه پنکیک کره بادام زمینی

یک ظرف بزرگ نچسب را روی حرارت متوسط داغ کنید .
آرد ، شکر ، بکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط نمایید .
دوغ کره ، تخم مرغ و کره بادام زمینی را با هم مخلوط نمایید تا یکدست شود .
مواد خشک را با مواد مرطوب مخلوط نمایید و اینقدر هم نزنید که صاف و یکدست شود .
کف ظرف را کمی اسپری بزنید و یک چهارم فنجان از خمیر پنکیک را داخل ظرف بریزید . خمیر خیلی غلیظ است و احتمالا لازم شود با قاشق کمی کف ظرف پهنش کنید . بلافاصله کمی خرده شکلات رویش بپاشید  و هر طرف را حدود 3 دقیقه طبخ نمایید .
همین کار را برای باقیمانده ی خمیر هم انجام دهید .
برای تهیه سس شکلات روی چیز کیک ها  . شکلات را روی حرارت بخارآ ب ذوب کنید . خامه را روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا از دور ظرف شروع به جوشیدن کنید سپس از روی حرارت برداشته با شکلات کاملا مخلوط کنید تا صاف و براق شود و در اخر شربت ذرت را به سس اضافه کرده و مخلوط کنید.
سس را با قاشق روی  چیز کیک های سرد شده بریزید اگر سس از کناره های کاپ کیک ها ریخت اصلا نگران نباشید چون از زیبایی کار شما چیزی کم نمیشود.
پنکیک ها  را با سس شکلات ، خامه و تکه های شکلات سرو نمایید .
منبع:نمناک

وجود دلار تقلبی در بازار ایران

دستور تهیه رولت انار فوق العاده خوشمزه

دستور تهیه رولت انار فوق العاده خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا