دستور پخت پاستا مرغ کبابی

شنبه 2 تیر 1397 آشپزی
دستور پخت پاستا مرغ کبابی

 

گریل چیکن پنه یک نوع پاستای ایتالیایی متفاوت و خوشمزه است که طرز تهیه آن را آورده ایم

مواد لازم:

  • پاستا (مدادی شکل(پنه)) ۱ بسته
  • پنیر چدار ۴ ورق
  • سیر ۲ حبه
  • رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون به مقدار لازم
  • جعفری (ساطوری شده) ۳ قاشق غذا خوری
  • ریحان به مقدار لازم
  • زعفران آب کرده (اختیاری) ۲ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

  1. ابتدا سینه مرغ را كمی با بیفت كوب یا گوشتكوب بكوبید و روی آن مقداری نمك و فلفل بپاشید .سپس روی مرغ مقداری روغن زیتون بریزید و آن را داخل فر یا روی اجاق كباب كنید.بعد از پخت ،مرغ را به صورت نازك نازك برش دهید.
  2. داخل تابه مقداری روغن بریزید ، سیرهای خرد شده را داخل روغن بریزید و کمی تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی و نصف لیوان آب را اضافه و مخلوط کنید ، حرارت را زیاد کنید تا سس به جوش بیاید.
  3. پس از به جوش امدن سس حرارت را کم کنید و پنیر چدار ، جعفری و ریحان خرد شده ، نمک ،زعفران و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود .
  4. پاستا(پنه)را با مقدار مناسبی آب جوش و روغن روی حرارت قرار داده و وقتی نیم پز شد آبكش نمایید(به شیوه متداول و مرسوم).پاستای آبکش شده را به سس اضافه و مخلوط کنید سپس در ظرف بکشید و روی آن را با روغن زیتون و تکه های مرغ تزیین كرده و سرو کنید.

سایر نکات:

  1. معمولا در ایران پاستا را دوباره دم میكنند در صورت تمایل یا آن را دوباره دم كنید یا آنكه كمی بیشتر از حد معمول بجوشانید و یا بعد از آبكش كردن كمی در روغن زیتون تفت دهید.
  2. اگر امكان كباب كردن مرغ برای شما وجود ندارد آن را ریز كرده و سرخ كنید یا ابپز كرده و بعد در روغن تفت دهید.

منبع:برترین ها

دستور پخت شیرینی نخودچی

دستور پخت شیرینی نخودچی

دستور پخت غذای سریع با مرغ به ۳ روش

دستور پخت ران مرغ سوخاری با سس ماست

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا