دستور پخت پاستا با سس گوشت تند

جمعه 25 اسفند 1396 آشپزی
دستور پخت پاستا با سس گوشت تند

 مواد لازم برای پاستا با سس گوشت تند

  • به میزان لازم نمک
  • به میزان لازم فلفل
  • 350 گرم پاستا
  • 450 گرم گوشت چرخ شده
  • 1 عدد متوسط پیاز
  • 2 حبه سیر
  • 1/2 پیمانه رب گوجه
  • 1/2 قاشق چای خوری پودر دارچین
  • 1/7 قاشق چای خوری فلفل قرمز
  • 1 قاشق غذاخوری سرکه قرمز
پاستا با سس گوشت تند
پاستا با سس گوشت تند

طرز تهیه پاستا با سس گوشت تند

در یک قابلمه بزرگ از آب نمک در حال جوش ، پاستا ها را بپزید (به میزانی که بیش از حد نرم نشود یا اصطلاحا زیر دندان بیاید) آبکشی کنید و به قابلمه بازگردانید. تا پاستا ها می پزند، گوشت را با حرارت متوسط رو به بالا برای 3 تا 5 دقیقه تا دیگر صورتی نباشد ، بپزید (گوشت را با قاشق چوبی از هم باز کنید). پیاز و سیر را به گوشت اضافه کنید و بر روی آنها نمک و فلفل بپاشید. مواد را برای 4 تا 6 دقیقه تا پیاز نرم شود، بپزید(هر از گاهی مواد را هم بزنید).رب گوجه فرنگی ، پودر دارچین و پودر فلفل تند را به مواد اضافه کنید، وبرای حدود 2 دقیقه، تا عطر آنها بلند شوند، بپزید. یک و یک دوم پیمانه آب به مواد اضافه کنید، آنرا به نقطه جوش برسانید. حرارت راکم کنید و بگذارید برای 8 تا 10 دقیقه تاآب مواد اندکی غلیظ شود، قل بزند. سرکه را به مواد اضافه کنید، دوباره به آن نمک و فلفل اضافه کنید. سس را به پاستا اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
پاستا با سس گوشت تند
منبع:نمناک
دستور پخت قرمزه نخودچی اصفهانی خوشمزه

دستور پخت قرمزه نخودچی اصفهانی خوشمزه

دستور پخت زیره پلوی کرمانی

دستور پخت زیره پلوی کرمانی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا