مواد لازم برای نان پرتقال و کرن بری
- آرد 2 فنجان
- شکر سه چهارم فنجان
- جوش شیرین نصف ق چ
- کره نرم یک چهارم فنجان
- چیپس پوست گرتقال شیرین شده 100 گرم
- رنده پوست پرتقال 1 ق غ
- دوغ کره یا شیر 1 فنجان
- تخم مرغ 1 عدد
- زغال اخته 1 فنجان
- گردو خرد شده نصف فنجان
- آب پرتقال 1 ق غ
طرز تهیه نان پرتقال و کرن بری
یک عدد قالب لوف نچسب 10 * 20 سانتی یا سه قالب لوف 7 * 14 سانتی را با اسپری چرب کنید .
آرد ، شکر ، بکینگ پودر ، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط نمایید .کره را اضافه کرده و مخلوط کنید تا مواد کاملا ترکیب شوند و حالت پودر نان خشک بگیرند سپس رنده پوست پرتقال و پوست پرتقال شیرین شده را با مواد مخلوط کنید .
دوغ کره و تخم مرغ را به مواد افزوده و هم بزنید تا خمیر صاف و یکدست شود و در آخر کرن بری و گردو را افزوده مخلوط کنید و در قالب ریخته در فر بگذارید .
زمان پخت نان در قالب بزرگ حدود 70 دقیقه و در قالب های کوچک حدود 30 دقیقه است .
همچنین بخوانید : مطالب دستور تهیه انواع نان و خمیر
بعد ازین که نان را از فر خارج کردید و کمی از حرارت افتاد اطرافش را با کاردک از قالب جدا کرده و نان را به روی توری سیمی منتقل کنید تا خنک شود .
به دلخواه کمی شربت و پودر شکر روی نان بریزید .
منبع:نمناک
ارسال دیدگاه