نحوه پخت نان پرتقال و کرن بری

دوشنبه 14 آبان 1397 دسته‌بندی نشده
دستور پخت نان پرتقال و کرن بری

مواد لازم برای نان پرتقال و کرن بری

  • آرد  2 فنجان
  • شکر  سه چهارم فنجان
  • جوش شیرین  نصف ق چ
  • کره نرم  یک چهارم فنجان
  • چیپس پوست گرتقال شیرین شده  100 گرم
  • رنده پوست پرتقال  1 ق غ
  • دوغ کره یا شیر  1 فنجان
  • تخم مرغ  1 عدد
  • زغال اخته  1 فنجان
  • گردو خرد شده  نصف فنجان
  • آب پرتقال  1 ق غ
جراحی بینی

طرز تهیه نان پرتقال و کرن بری

یک عدد قالب لوف نچسب 10 * 20 سانتی یا سه قالب لوف 7 * 14 سانتی را با اسپری چرب کنید .
آرد ، شکر ، بکینگ پودر ، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط نمایید .کره را اضافه کرده و مخلوط کنید تا مواد کاملا ترکیب شوند و حالت پودر نان خشک بگیرند سپس رنده پوست پرتقال و پوست پرتقال شیرین شده را با مواد مخلوط کنید .
دوغ کره و تخم مرغ را به مواد افزوده و هم بزنید تا خمیر صاف و یکدست شود و در آخر کرن بری و گردو را افزوده مخلوط کنید و در قالب ریخته در فر بگذارید .
زمان پخت نان در قالب بزرگ حدود 70 دقیقه و در قالب های کوچک حدود 30 دقیقه است .
همچنین بخوانید : مطالب دستور تهیه انواع نان و خمیر
بعد ازین که نان را از فر خارج کردید و کمی از حرارت افتاد اطرافش را با کاردک از قالب جدا کرده  و نان را به روی توری سیمی منتقل کنید تا خنک شود .
به دلخواه کمی شربت و پودر شکر روی نان بریزید .
منبع:نمناک
شعر:و آغوشت اندک جایی برای زیستن، اندک جای برای مردن!

شعر:و آغوشت اندک جایی برای زیستن، اندک جای برای مردن!

تیتر روزنامه های امروز دوشنبه 97/08/14

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا