دستور پخت میگو پفکی

پنج‌شنبه 1 مهر 1400 آشپزی
دستور پخت میگو پفکی

مواد لازم برای پخت میگو پفکی

میگو                  1 کیلو
آبلیمو                 یک قاشق سوپخوری
ماست               دو قاشق سوپخوری
پیاز                    یک عدد
آرد                     2/3 لیوان
تخم مرغ              یک عدد
زعفران                نصف قاشق چایخوری
نمک                   به مقدار لازم
بیکینگ پودر          یک قاشق چایخوری
فلفل                  به مقدار لازم

 

میگو پفکیخوراک ماهی و میگو

طرز تهیه میگو پفکی

اول میگو را تمیز میکنیم پوست آن را کنده ، میشوییم و سپس آن را در آب پیاز که قبلا آن را رنده کرده و آب آن را جدا کرده ایم می ریزیم.

بعلاوه مقداری آبلیمو و فلفل سیاه. بعد آن را مخلوط می کنیم . در ظرف را بسته و یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم .

سس مخصوص میگو پفکی را با مخلوط کردن آرد ، تخم مرغ، زعفران ، ماست ،بیکینگ پودر و نمک تهیه می کنیم. سس ما نباید زیاد سفت یا شل باشد. اگر سفت شد مقداری ماست و اگر شل شد مقداری آرد به آن بیافزایید.

سپس میگوها را از آب پیاز خارج کرده و داخل مایع ریخته ، مخلوط کرده و در ظرف را گذاشته و نیم ساعت درون یخچال قرار می دهیم .یک ظرف کوچک نچسب را روی اجاق گاز قرارداده و داخل آن روغن ریخته و می گذاریم داغ شود.

پخت میگو پفکی

ظرف باید کوچک باشد تا روغن روی میگو ها را بگیرد، پس از اینکه روغن کاملاً داغ شد حرارت را پائین کشیده و میگوها را یکی یکی داخل روغن می ریزیم وقتی یک طرف آن طلایی شد ، میگو را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود ، دقت کنید حرارت مقداری باشد که روغن نسوزد .

نکات طلایی و مهم در پخت میگو پفکی

  1. برای اینکه آب پیاز را بگیرید باید پیاز را پس از رنده کردن از داخل پارچه ای تمیز رد کنید.
  2. سس مخصوص میگو پفکی نباید زیاد شل و یا سفت  باشد. اگر سفت شد با مقداری ماست آن را شل تر کنید و اگر شل بود با اضافه کردن مقداری آرد غلظت آن را مناسب کنید.
  3. برای سرخ کردن میگو ها حرارت را اندازه کنید تا روغن نسوزد.
  4. اندازه روغن داخل تابه باید طوری باشد که روی میگوها را بگیرد.پس از تابه کوچک استفاده کنید.
  5. برای اینکه میگوها ترد و پفکی شوند آن ها را زیاد سرخ نکنید.
  6. میگوها را پس از سرخ کردن بر روی دستمال کاغذی و یا داخل صافی بریزید.
  7. برای اینکه میگوها خوشمزه ترشوند آنها را بیشتر از زمان گفته شده در سس بخوابانید.
  8. میگو پفکی را با سس گوجه و یا سس فلفل سرو کنید تا خوش طعم تر شوند.
  9.  میگو سوخاری به علت سرخ شدن دارای کالری بالایی بوده و مصرف آن برای سالمندان مناسب نمیباشد

همچنین می توانید دستور پخت میگو پلو اسپانیایی با سبزیجات را بخوانید

طرز تهیه پای شپرد

طرز تهیه پای شپرد

پیتزا پپرونی

پیتزا پپرونی خوشمزه خانگی +طرز تهیه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا