طرز تهیه میرزا قاسمی با گردو

سه‌شنبه 1 آبان 1397 آشپزی
دستور پخت میرزا قاسمی با گردو

مواد لازم برای میرزا قاسمی با گردو:
گوجه فرنگی= ۴۰۰ گرم
بادنجان= سه عدد
گردوي آسياب‌شده =يك پيمانه
كره= 100 گرم
سيرداغ =سه قاشق غذاخوري
زردچوبه، فلفل و نمك= به ميزان لازم
تخم‌مرغ= دو عدد
سير =دو حبه

 

طرز تهيه میرزا قاسمی با گردو:
بادنجان را كباب پز كرده و بعد از ساطوري‌ كردن با يك ليوان آب و دو حبه سير مي‌گذاريم خوب بپزد. سپس گردو را جداگانه تفت داده و به بادنجان اضافه مي‌كنيم. بادنجان و گردو بايد به روغن بيفتد، سپس گوجه‌فرنگي‌ها را نگيني كرده و با كره و سيرداغ تفت مي‌دهيم و با ادويه‌ها به مواد بالا اضافه مي‌كنيم. بايد حرارت ملايم باشد تا كاملا گوجه‌فرنگي‌ها و بادنجان له شود. تخم‌مرغ‌ها را جداگانه نيمرو كرده و روي ميرزاقاسمي آماده شده مي‌گذاريم.

 

دستور پخت خورش نازخاتون گیلانی با مرغ

طرز پخت خورش نازخاتون گیلانی با مرغ

دستور پخت ارمنی پلو با مرغ؛ خوشمزه و مقوی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا